Uit
besteden van de
backoffice.Uitbesteden van de backoffice is een strategische keuze. De backoffice is het hart van je uitzendbureau en moet dus goed geregeld zijn.

Ontvang meer informatie
Uit
besteden van de
back
office.Uitbesteden van de backoffice is een strategische keuze. De backoffice is het hart van je uitzendbureau en moet dus goed geregeld zijn.

Ontvang meer informatie
Uit
besteden van de back
office.Uitbesteden van de backoffice is een strategische keuze. De backoffice is het hart van je uitzendbureau en moet dus goed geregeld zijn.

Ontvang meer informatie

Backoffice services

Er zijn meerdere redenen om de backoffice uit te besteden zoals: meer focus en tijd voor werving en selectie, voorfinanciering van de marge en voldoen aan wet- en regelgeving. Of je nu net start met je uitzendbureau of al jaren aan de weg timmert, het uitbesteden van de backoffice levert op, je wordt compleet ontzorgd.


 • Kosten- en tijdsbesparing

  De tijd die je kwijt bent aan administratie kun je voortaan inzetten voor jouw business; de werving en selectie van flexkrachten. Geen zorgen meer over de administratie of verloning, maar complete focus op je passie.

 • Zekerheid en betrouwbaarheid

  De wet- en regelgeving gericht op arbeid is continu in ontwikkeling. Op de hoogte blijven van alle cao wijzigingen is bijna een fulltime job. Door dit uit te besteden bij een gecertificeerde partner heb je de zekerheid dat je flexkrachten altijd correct worden verloond. Daarnaast heb je de garantie dat premie afdrachten naar de Belastingdienst juist worden verwerkt.


 • Snelheid en inzicht

  Wij begrijpen de uitzendbranche. Het gaat om snelheid, vertrouwen en inzichten. Een goede backoffice partner zorgt voor de broodnodige efficiëntie en voorziet je van nuttige en actuele informatie over je klant- en flexpool.

 • Professionele HR-ondersteuning

  Het uitbesteden van de backoffice is vergelijkbaar met het in huis halen van een professionele HR afdeling. Je maakt gebruik van de kennis en ervaring van je partner en hoeft dus zelf niet meer het wiel uit te vinden.

"Met de komst van het platform PayperOne kunnen wij volledig digitaal werken. De gebruiksvriendelijkheid is een echt pluspunt van het systeem."

- Shirley Nieuwenhuijs - HR adviseur Gemeente Maassluis.

Image

Onze visie op backoffice service


Het al dan niet uitbesteden van de backoffice is voor veel uitzendbureaus een ingrijpende beslissing. De backoffice is het hart van een uitzendbureau, dat wil je niet zomaar uit handen geven. Je wil echter wel zo efficiënt mogelijk je processen organiseren, werkgeversrisico’s beperken, flexibel inspelen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en een sterke flexpool opbouwen. Backoffice service kan je hierin ondersteunen.  

Backoffice service ontzorgt! Wij verzorgen de salarisadministratie, het beheer van ziekteverzuim, het contractbeheer, de loonaangifte bij de Belastingdienst en de uitbetaling van ziekengeld. Zodat jij de focus kunt leggen op jouw kracht: de werving en selectie van flexkrachten.

Door het overdragen van de backoffice creëer je nieuwe kansen. Kansen die je kunt benutten om je organisatie sterker, efficiënter en klantgerichter te maken en daarmee de groei door te zetten. Met het uitbesteden van de backoffice geef je niet de controle uit handen. We gaan juist een partnership aan zodat we samen kunnen groeien. Wij begrijpen dat snelheid en kennis van de branche daarbij noodzakelijk zijn. Dat jouw backoffice daarbij inzichtelijker, efficiënter en vooral simpeler te organiseren is spreekt voor zich.

Zoek een partner die je helpt te vernieuwen en alles uit je klanten en flexkrachten te halen om de business op te stuwen. Dat lukt alleen als je samen optrekt. Daarom hechten we bij Payper grote waarde aan een goede verstandhouding en volledige transparantie. Wij willen graag weten welke koers je vaart met je uitzendbureau en wat jouw stip aan de horizon is. Dan kunnen wij je voorzien van de juiste HR-tools; gereedschappen die je helpen met het optimaal inrichten van je uitzendbureau en bijdragen aan goed werkgeverschap. Door te focussen op automatisering, operational excellence, kennisvergaring en kennisdeling zijn wij partner voor onze klanten en helpen wij hen te groeien; als ondernemer, uitzender en als werkgever. Dit is een belofte die we dagelijks waar maken.

Wat is Backoffice service?


Een efficiënte backoffice is een onmisbaar onderdeel van het uitzendbureau. De backoffice verzorgt alle administratieve, financiële en juridische taken. Het gaat om tijdrovende en nauwkeurige taken zoals het contractbeheer, verlonen van flexkrachten en de facturatie naar de klant. Het vraagt tevens de nodige kennis van de wet- en regelgeving anders loop je straks tegen boetes aan van bijvoorbeeld de Belastingdienst. Als ondernemer in de uitzendbranche kun je de backoffice in eigen beheer uitvoeren. Je kunt er ook voor kiezen om de backoffice uit te besteden.

Als je kiest voor backoffice service, oftewel het uitbesteden van de backoffice, dan geef je de administratie, en daarmee de financiële- en juridische risico’s, uit handen. Je backoffice partner verzorgt de totale salarisadministratie, beheert het ziekteverzuim en het contractbeheer, doet loonaangifte bij de Belastingdienst en neemt het debiteurenbeheer uit handen. Je behoudt echter alle controle over je uitzendbureau. Dat scheelt een hoop tijd! Zodat jij je optimaal kunt focussen op je corebusiness: de werving en selectie van flexwerkers en het relatiebeheer van je klanten.


Meer informatie over Backoffice Services?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over backoffice. Ook is het mogelijk om direct met onze sales afdeling in contact te komen.

De voordelen op een rij

 • Complete toegang tot PayperOne
 • Uitbesteden van ziekterisico
 • Maximale flexibiliteit
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Voldoe aan de strenge wet en regelgeving
 • Tijdsbesparing op facturatie en verloning
 • Voordeel op kostprijs en voorfinanciering salarissen
 • Afhandeling van salarisbetaling en marge afdracht

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

HOE FUTURE PROOF IS JOUW UITZENDBUREAU?

HOE FUTURE PROOF IS JOUW UITZEND
BUREAU?


Het gaat economisch goed met Nederland en de uitzendsector profiteert hiervan. Toch liggen er verschillende uitdagingen die je als intermediair het hoofd moet bieden. Actie is noodzaak voor iedere intermediair die future proof wilt zijn! Deze whitepaper deelt onze kennis en ervaring over de uitzendbranche en geeft je tips om jouw uitzendbureau future proof te maken.

Download whitepaper

FrieseJongens_logo_Payper_payroll
SPB_logo_Payper_payroll
Raedar_logo_Payper_payroll
Corriente_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll