Uitbesteden van de backoffice?


Uitbesteden van de backoffice is een strategische keuze. De backoffice is het hart van je uitzendbureau en moet dus goed geregeld zijn.

Ontvang meer informatie
 

Backoffice services

Er zijn meerdere redenen om de backoffice uit te besteden zoals: meer focus en tijd voor werving en selectie, voorfinanciering van de marge en voldoen aan wet- en regelgeving. Of je nu net start met je uitzendbureau of al jaren aan de weg timmert, het uitbesteden van de backoffice levert op, je wordt compleet ontzorgd.

 • Kosten- en tijdsbesparing

  De tijd die je kwijt bent aan administratie kun je voortaan inzetten voor jouw business; de werving en selectie van flexkrachten. Geen zorgen meer over de administratie of verloning, maar complete focus op je passie.

 • Zekerheid en betrouwbaarheid

  De wet- en regelgeving gericht op arbeid is continu in ontwikkeling. Op de hoogte blijven van alle cao wijzigingen is bijna een fulltime job. Door dit uit te besteden bij een gecertificeerde partner heb je de zekerheid dat je flexkrachten altijd correct worden verloond. Daarnaast heb je de garantie dat premie afdrachten naar de Belastingdienst juist worden verwerkt.

 • Snelheid en inzicht

  Wij begrijpen de uitzendbranche. Het gaat om snelheid, vertrouwen en inzichten. Een goede backoffice partner zorgt voor de broodnodige efficiëntie en voorziet je van nuttige en actuele informatie over je klant- en flexpool.

 • Professionele HR-ondersteuning

  Het uitbesteden van de backoffice is vergelijkbaar met het in huis halen van een professionele HR afdeling. Je maakt gebruik van de kennis en ervaring van je partner en hoeft dus zelf niet meer het wiel uit te vinden.

"Met de komst van het platform PayperOne kunnen wij volledig digitaal werken. De gebruiksvriendelijkheid is een echt pluspunt van het systeem."

- Shirley Nieuwenhuijs - HR adviseur Gemeente Maassluis.

Image

Meer informatie over Backoffice Services?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over backoffice. Ook is het mogelijk om direct met onze sales afdeling in contact te komen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Complete toegang tot PayperOne
 • Uitbesteden van ziekterisico
 • Maximale flexibiliteit
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Voldoe aan de strenge wet en regelgeving
 • Tijdsbesparing op facturatie en verloning
 • Voordeel op kostprijs en voorfinanciering salarissen
 • Afhandeling van salarisbetaling en marge afdracht

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

FrieseJongens_logo_Payper_payroll
SPB_logo_Payper_payroll
Raedar_logo_Payper_payroll
Corriente_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll