Payroll voor de beveiliging


Wij zorgen voor de tijdige en correcte verloning van jouw medewerkers. Zodat jij bijvoorbeeld weer tijd weer kunt steken in het binden van je beveiligingsmedewerkers.
Ontvang meer informatie
 

Payroll in de beveiliging

De vraag naar beveiliging van personen, terreinen en gebouwen wisselt sterk. In rustige tijden zit je met overbezetting en onnodig hoge personeelskosten; in drukke periodes wil je voldoende personeel tot je beschikking hebben. Je succes hangt af van de flexibele inzet van beveiligers. Met ‘Payroll beveiliging’ houdt je de kosten onder controle. En heb je altijd precies genoeg beveiligingsmensen rondlopen.

Door samen te werken met Payper ben je van je loon- en personeelsadministratie én werkgeverslasten af. Zijn je mensen ziek? Wij betalen ze door. Je betaalt alleen voor de uren die ze werken. Naast dat je goede kennis moet bezitten over de contractvormen ben je tevens veel tijd kwijt met het administratief verwerken van deze contracten. Dan heb je ook nog te maken met een lastige cao vol met toeslagen en vergoedingen. Met payroll ben direct af van de administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s. Dit geeft je rust en tijd. Tijd die je weer kunt inzetten daar waar je passie ligt: het runnen van je onderneming.

Wat houdt payrolling precies in?

Met payroll draag je het juridisch werkgeverschap over, wat simpelweg betekent dat je medewerkers niet bij jou maar bij Payper in dienst zijn. Wij nemen alle werkgeversrisico's en administratieve verantwoordelijkheden uit handen.
Op de werkvloer verandert er niets. Je blijft nog steeds je beveiligers aansturen zoals je gewend bent. Aan het einde van de week of periode geef je de gewerkte uren door en wij zorgen voor een correcte en tijdige betaling. Het werkgeverschap simpel gemaakt. 

 • Zekerheid

  Geen zorgen meer of je medewerkers correct en tijdig worden verloond of dat je premies goed zijn afgedragen. Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd en SNA geregistreerd. Daarnaast hebben we veel ervaring met zowel de cao Particuliere Beveiliging als de cao Evenementen en Horeca beveiliging. Zo weet je zeker dat je medewerkers het juiste salaris ontvangen en dat jij niet voor onverwachte verrassingen komt te staan bij de Belastingdienst.

 • Tijdwinst

  Wij nemen je complete personeels- en salarisadministratie uit handen. Wij verzorgen de betaling naar je beveiligers en zorgen voor een heldere loonstrook. Dit levert je een mooie tijdwinst op. Deze tijd kun je weer steken in het binden van je beveiligers.

 • Flexibiliteit

  De personeelskosten blijven oplopen. De beveiligingsbranche vraagt om flexibiliteit en snel schakelen, je hebt echter niet de zekerheid dat er altijd werk is. Deze zorg nemen we weg voor je. Zo kun je in samenwerking met Payper verschillende contractvormen aanbieden. Zo blijf je flexibel, heb je nooit teveel personeel in dienst en betaal je dus ook niet teveel voor je personeel.

 • Rust

  Medewerkers zijn kritisch, vooral als het om salaris gaat. Als alles goed gaat dan hoor je niets maar mocht er iets misgaan of er zijn onduidelijkheden met het salaris dan krijg je dat direct te horen. Wij nemen deze zorgen uit handen. Payper wordt vraagbaak voor jou en je medewerkers. Zo kan je medewerker bij vragen altijd bij ons terecht. Dit zorgt voor heldere communicatie naar je medewerkers en levert je een hoop rust op.

“We worden op vele vlakken ontzorgd. De tijd die we eerst kwijt waren aan administratie, besteden we nu aan onze klanten. Zij krijgen nu de aandacht die ze verdienen.”

Kennisbank

In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie: van checklists om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen tot whitepapers over payrolling in de publieke sector.

Tackel de grote HR uitdaging in de logistieke sector

Bij HR managers in de logistieke sector ligt de grootste uitdaging: medewerkers neigen steeds korter te blijven.
Lees verder >>

Aantrekken en behouden van personeel in de logistiek

De krapte op de arbeidsmarkt is voor vele branches een dringend probleem. Voor de logistieke sector is dit niet anders.
Lees verder >>

Voldoen aan de wet- en regelgeving in de logistieke sector

Hoe zorg je ervoor dat chauffeurs niet weglopen naar werkgevers die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben?
Lees verder >>

Meer informatie over Payroll in de transport en logistiek?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll in de logistieke sector. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll