Blijf in contact met je medewerkers tijdens coronacrisis

banner persbericht payper

Adithya Nanuru | 17 maart 2020 | ,

Trindle stelt app gratis beschikbaar

De sluiting van scholen, horeca, kinderopvang en sportscholen én de gedragsrichtlijnen ten aanzien van corona hebben een enorm effect op het Nederlandse bedrijfsleven. Het aantal thuiszitters en thuiswerkers is extreem hoog. En daarmee is het bijna onmogelijk om goed te kunnen communiceren met de medewerkers.

2500 thuiszitters
Bij Payroller Payper uit Breda is het niet anders, ook zij zien maar liefst 2500 medewerkers thuis zitten. Als positief gebaar richting collega werkgevers doneert de payroller daarom, vanaf vandaag, het gebruik van haar online tool Trindle. Een management app waarmee positief contact met de thuiszitters en thuiswerkers eenvoudiger wordt. ‘Het zal een moeilijke tijd worden, maar samen komen er doorheen; zei Premier Rutte,’ aan die oproep willen we gehoor geven aldus Payper.

Geschrokken
“We zijn ons rot geschrokken, het is voor iedereen een onwerkelijke situatie. Voor de werkgever, maar ook voor thuiswerker. Je verliest contact met elkaar, dat is het ergste. We willen zelf een daad stellen. Onze online App Trindle stellen we gratis beschikbaar voor iedereen die ermee wil werken. Het is een klein gebaar, en wij hopen dat het iets bijdraagt. ” aldus Edwin Schaap, eigenaar Payper.

Crisis door
Met de software kan je contact houden met grote groepen thuiswerkende medewerkers. Zo ben je betrokken bij elkaar. Je krijgt de juiste feedback van je medewerkers. Dus het helpt om te reageren en te organiseren binnen je organisatie.

Interesse in het gebruik maken van Trindle? Neem snel contact met ons op: www.trindle.nl/contact/

 

 

Adithya Nanuru

Business Development | Adithya helpt ondernemers en bedrijven met de transformatie van hun HR. Goed werkgeverschap, wet & regelgeving, groei, strategisch personeelsbeleid, employer brand en employee engagement zijn onderwerpen die vaak top of mind zijn, maar niet top op de agenda omdat "tijd" een grote drempel is.

Gerelateerd

Thuiswerken na Corona? We mogen terug naar kantoor, maar wat ga je anders doen?

Het advies om zo veel mogelijk thuis te werken komt ...

Samenwerken aan het re-integratietraject van je zieke medewerker

De re-integratie van langdurig zieke medewerkers en de Wet Verbetering ...

Payper stelt 2 ervaren directeuren aan

De juiste expertise, ongeacht de contractvorm. Het afgelopen jaar heeft ...

Onze klanten