Flexibel blijven

Blijf flexibel met Payper Horeca

In de eerste column voor het magazine “Hap&Tap” hebben we voor deze keer een actueel onderwerp beetgepakt waarover we in de afgelopen maanden al zoveel vragen kregen. Per 1 april jl. is er een cao-loze periode voor horeca ontstaan. De collectieve arbeidsovereenkomst van Koninklijke Horeca Nederland is vervallen, waardoor werkgevers in horeca terugvallen op de regeling in het Burgerlijk Wetboek (BW).

Op 1 april is de Horeca CAO vervallen! Wat voor gevolgen heeft deze CAO-loze periode voor uw bedrijfsvoering?
Uw mensen waarborgen samen met u het gastvrijheidsniveau dat u uw gasten wilt bieden. Om dat serviceniveau te kunnen halen, heeft u waarschijnlijk een vast team én mensen met een tijdelijk contract. Dat biedt u immers flexibiliteit. Maar blijft dat zo?

CAO-loze periode
Wist u dat sinds 1 april de Horeca CAO is vervallen? Werkgever en werknemer vallen voor de arbeidsvoorwaarden terug op de regels in het Burgerlijk Wetboek. U kunt uw medewerkers maximaal 3 tijdelijke contracten aanbieden, voordat u ze in vaste dient neemt.

Met PAYPER blijft u flexibel!
Wij kunnen u van dienst zijn met onze eigen CAO voor medewerkers van PAYPER Horeca. U heeft de mogelijkheid om uw mensen 6 contracten aan te bieden binnen een periode van 5 jaar. En bovendien zijn ze meteen lid van het Pensioenfonds Horeca en Catering. Goede arbeidsvoorwaarden, dezelfde pensioenopbouw. Goed voor u en uw medewerkers. Meer informatie? Plan eens een vrijblijvende afspraak in met Pascal Peeters via [email protected].

Deel dit bericht!