Think, Act and Adapt
Like a Start-up

PAYPER CAREER DAY

Ontwikkel de toekomst van
de flexbranche bij Payper

Starters en young professionals:
meld je aan nu aan (vol is vol)
of bekijk alle info

Deze velden zijn verplicht *Kom kennismaken met Payper en de toekomst van de arbeidsmarkt. Inclusief een masterclass door trendwatcher Ruud Veltenaar. Wat wordt jouw bijdrage?

Heb jij interesse in finance, HRM, sales, marketing of hoor jij juist thuis in het Development Team? Wil jij de toekomst van de flexbranche ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Payper biedt kansen aan starters en young professionals op de arbeidsmarkt. Ga jij de uitdaging aan en word je onze nieuwe collega? Laat je door ons informeren en kom speeddaten.


  • 19 september '17

  • Lage Mosten 11, Breda, verdieping 5

  • 18:00, programma: 18:30

Masterclass


Ruud Veltenaar presenteert: de toekomst van de arbeidsmarkt.

Laat je op de Payper Career Day meenemen door deze TEDx spreker en ontdek meer over de flexibilisering van de arbeidsmarkt.


Over Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en de Columbia University in NYC en International Business Management aan Harvard. Zijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet.

Ruud is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Als geen ander weet hij dat het creëren van een perspectief rijke toekomst meer vereist dan motivatie en hard werken. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevante informatie, heldere inzichten en effectief leiderschap nodig.

Prinsjesdag


Niet geheel toevallig is het dinsdag 19 september óók Prinsjesdag.

Op deze traditionele dag wordt het regeringsbeleid voor het komende jaar gepresenteerd. Een vast en belangrijk element in de troonrede gaat over de arbeidsmarkt. Wij zijn benieuwd welke gespreksstof de troonrede op gaat leveren. Immers, de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vragen om een nieuw beleid.

Kom speeddaten


Tijdens de Payper Career Day krijg je de kans om te speeddaten met de verschillende teamleads. Ben jij diegene die met hen de uitdaging in de flexbranche aangaat?

Stef Maris

Operations

Els Koffeman

Operations

Jean-Paul Rozeboom

Finance

Pieter Jan Schuurmans

Finance

Erik Marchal

Marketing & Sales

Ronnie van Dijk

Marketing & Sales

Christel de Bie

HR

Féliz Allart

HR

Edwin Schaap

Development

Jan van der Heijden

Development

Wij zijn Payper


Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Dit blijkt onder meer uit het winnen van de gouden FD Gazelle Award en de High Growth Award. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Uitzendbureaus worden bedient met Backoffice Service. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn daarbij de 2 belangrijkste kernbegrippen die in het hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

Wat biedt Payper?

Payper biedt jou de kans om in de leukste markt en branche van Nederland te werken. We bieden uitdagende functies met zeer veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een competitieve markt. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling.

Christel de Bie

Executive HR Assistant

Vragen?


Wil je meer informatie hebben? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Christel de Bie.