kennisbank

onze ebooks en downloads

In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie. Van checklists om je te helpen om tot de juiste payrollkeuze te komen tot eBooks en whitepapers over payrolling in de publieke sector.

focus op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Focus op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Wanneer jij je medewerkers voor langere tijd aan je wil binden en tegelijkertijd het ziekteverzuim laag wil houden, is het tijd om je in te zetten voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen je organisatie.

Download eBook
focus op werkgeluk

Focus op werkgeluk en medewerkerstevredenheid

Werknemerstevredenheid en werkgeluk worden steeds belangrijker binnen bedrijven. Gelukkige medewerkers zijn productiever, beter gefocust en energieker. Wanneer medewerkers werkgeluk ervaren is echter voor iedereen verschillend. Kom te weten hoe je die intrinsieke motivatie van je mensen een oppepper geeft.

Download eBook
focus op behoud van personeel

Focus op behoud van je medewerkers

Je kunt hopen dat de arbeidsmarkt weer aan gaat trekken, of je kunt een toekomstgerichter beleid ontwikkelen en je daarmee richten op het behoud van je medewerkers. Als gevolg daarvan staan medewerkers straks weer voor jouw bedrijf in de rij!

Download eBook
publicaties 6 misverstanden 600x400

6 misverstanden over payrolling van tafel

Rondom het woord ‘payroll’ hangen nog veel aannames en vooroordelen. Deze aannames ontstaan omdat de payroll branche voor veel ondernemers nog ondoorzichtig is…

Download checklist
publicaties personeel aannemen 600x400

Personeel aannemen? Dit komt er allemaal bij kijken

Als je als ondernemer nog nooit de pet van werkgever op hebt gehad dan komt er best wat kijken bij het aannemen van een eerste medewerker. We brengen je op de hoogte wat er bij komt kijken.

Download eBook
payroll volgens payper

Payrolling volgens Payper

Blijf je personeelszaken zelf doen of besteed je het uit? Neem je mensen in vaste dienst of kies je voor flexkrachten? Payroll kan een optie zijn.

Download eBook
publicaties 6 tips 600x400

6 tips voor de keuze van een payrolling partner

Op zoek naar een Payroll partner die het beste bij je past? Download de Checklist met 6 uitgebreide tips om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen!

Download checklist
publicaties verschil uitzenden payrollen 600x400

De verschillen tussen uitzenden en payrollen

Met de WAB is er een helder onderscheid ontstaan tussen uitzenden en payrollen. Maar wat zijn nu de verschillen tussen uitzenden en payrollen, wat mag wel en wat mag niet.

Download eBook
publicaties wab en het nieuwe payroll 600x400

WAB en het nieuwe payrolling

De insteek van payroll verandert middels de invoering van de WAB. Payroll krijgt een nieuw jasje. Download de whitepaper over deArbeidsmarkt in Balans (WAB) en Het Nieuwe Payroll!

Download Whitepaper