E-Recruiter M/V – 24 uur

Gezocht: Creatieve E-Recruiter die kan inspireren en enthousiasmeren.

Wij zoeken een e-Recruiter met passie voor online recruitment en met creatieve ideeën om de doelgroepen waar wij naar zoeken te identificeren, te benaderen en aan ons te binden. Daarnaast zoeken wij iemand die Payper wervend (online) aan de buitenwereld presenteert, zodat het merk Payper sollicitanten aantrekt.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf, vandaar dat wij versterking zoeken om ons team van voldoende en kwalitatief goede nieuwe medewerkers te kunnen
voorzien. Belangrijk daarbij is dat we ook jonge sollicitanten vinden, en andersom dat zij ons vinden. Van jou als e-Recruiter wordt verwacht dat jij je inzet om onze ambitieuze groeidoelstelling te verwezenlijken. Dit doe je door zelf te zorgen voor voldoende en kwalitatief goede kandidaten, maar ook door alle collega’s binnen de organisatie er toe aan te zetten om hier hun bijdrage aan te leveren. Online recruitment en arbeidsmarktcommunicatie staan bij ons in de kinderschoenen en we zoeken dan ook iemand die dit verder ontwikkelt en tot een succes maakt. Kortom we zoeken iemand die thuis is in de moderne methoden van werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie en die ons ons als organisatie hierin mee neemt.

Als e-Recruiter liggen de hoofdaccenten binnen de functie op het vlak van werving. Voor jouw interne opdrachtgevers ben je continu op zoek naar de doelgroep die zij op het oog hebben. Dit impliceert dat je kennis hebt van de arbeidsmarkt, maar ook dat je inzicht hebt in wat de business nodig heeft. Je weet waar je potentiële kandidaten (online) kunt vinden, bouwt een goed (online) netwerk op en benut dit netwerk optimaal. Van jou wordt verwacht dat je (online) wervingsacties opzet, de nieuwste social media gebruikt, actief zoekt naar kandidaten in diverse (online) bronnen en
actief kandidaten benadert. We willen dat jij een eigen database met kandidaten gaat opzetten en deze optimaal gaat benutten. Deze verantwoordelijkheid, evenals het beheren van de database, ligt bij jou als e-Recruiter. Als kandidaten geworven zijn, worden de vervolgstappen in het selectieproces genomen worden door HR en de managers.
Behalve voor de werving, ben je er ook verantwoordelijk voor dat onze naamsbekendheid vergroot wordt. Verwacht wordt dat jij (samen met anderen) in staat bent om een positief beeld van onze organisatie te scheppen als potentieel werkgever.

De ideale kandidaat

Je bent in staat om op de juiste momenten sociale media in te zetten en te werken aan onze naamsbekendheid. Je weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn, weet hier gemakkelijk in mee te gaan en kunt ook anderen hiervoor enthousiasmeren en in mee nemen. Je bent in het bezit van een bachelordiploma Commerciële economie, HRM/Personeel en Arbeid of Communicatie. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met aantoonbare ervaring in online recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie. Wij verwachten zelfstandigheid, pro activiteit en creativiteit. Je beschikt over een energieke, servicegerichte, resultaatgerichte en vasthoudende persoonlijkheid. Je bent contactueel zeer vaardig, accuraat in het administreren van gegevens en komt gemaakte afspraken na. Kennis van de arbeidsmarkt binnen de flexbranche is een pré.

Kom jij ons team versterken?

recruitment@payper.nl

Deel deze vacature