WELKOM BIJ PAYPER

JOUW VASTE WAARDE


Welkom bij Payper! Jouw opdrachtgever werkt met ons samen en daarom mogen wij jouw juridisch werkgever zijn. Dat betekend dat wij ervoor zorgen dat alles omtrent je contract en salaris perfect geregeld is. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt.

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen zodat je direct een antwoord hebt op de vraag. Als het antwoord er niet tussen staat kun je onderaan deze pagina via het contactformulier contact met ons opnemen.

Direct inloggen Payper One voor loonstroken en uren:

Inloggen Payper One

Handleiding Payper One

Ga naar de handleiding

JOUW VOORDELEN


 • 24/7 toegang

  Eigen personeelsdossier altijd beschikbaar.

 • Payper helpdesk

  Onze HR-specialisten beantwoorden uw prangende vragen over CAO’s, loonstroken of pensioen.

 • Alles inzichtelijk

  Opgebouwde reserveringen zijn altijd tussentijds opvraagbaar.

 • Vrije keuze storting

  Ontvang uw salaris per week of per vier weken.

 • Collectieve voordelen

  Payper biedt mogelijkheden voor auto-, inboedel- en ziektekostenverzekeringen.


KENNISBANK & CONTACTOnze kennisbank staat boordevol nuttige informatie omtrent je dienstverband bij Payper. De kennisbank is via Payper One te benaderen. Wij hebben ons best gedaan om al je vragen te ondervangen in de kennisbank. Mocht je antwoord niet in de kennisbank staan en heb je een prangende vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

KENNISBANK

We hebben alle veelgestelde vragen en antwoorden verzameld als artikelen in onze kennisbank. De kennisbank is te benaderen via Payper One.

Na het inloggen kun je simpelweg de zoekbalk gebruiken. Type het onderwerp van je vraag in en klik op zoeken.

Door te klikken op zoeken wordt de gehele kennisbank doorgezocht op basis van het onderwerp.

Staat je onderwerp erbij dan kun je het artikel openen door te klikken op het onderwerp.ARTIKELEN INZIEN

Door te klikken op het onderwerp opent het artikel zich met daarin gedetailleerde informatie over het onderwerp. Je kunt alle informatie rustig doornemen.

Wij hebben ons best gedaan om de kennisbank zo compleet mogelijk te vullen. Mocht je alsnog geen antwoord op je vraag vinden. Neem dan contact op met ons op door een case aan te maken.

NOG VRAGEN?


CASES


EEN CASE IS EEN VRAAG OF VERZOEK AAN PAYPER

Heb je een vraag aan Payper dan kun je deze gemakkelijk vanuit PayperOne stellen door middel van het aanmaken van een case. Door een case via PayperOne aan te maken heb je altijd inzicht in de status van de case.


HOE MAAK IK EEN CASE AAN?


Je kunt de PayperOne handleiding raadplegen om te zien hoe je een case aanmaakt.

PayperOne handleiding
voor medewerkers

SPOED?


Heb je een dringende vraag? Het Customer Care Team staat je graag te woord via de telefoon of mail.

+31 76 544 93 45

* Deze velden zijn verplicht

VEELGESTELDE VRAGEN


U kunt uw jaaropgaaf vinden bij uw loonstrokken. Log nu in >
De verloningen vinden plaats op elke donderdag. Wanneer uw uren op donderdag vóór 10:00 uur zijn aangeleverd met alle benodigde gegevens, dan wordt uw salaris dezelfde dag uitbetaald. Het hangt af van uw bank wanneer het salaris daadwerkelijk op uw rekening staat. Is er sprake van vier-wekelijkse verloning?

Klik dan hier voor een overzicht van de vier-wekelijkse periode verloningen in 2017.

Op uw loonspecificatie kunt u terugzien hoe uw salaris is opgebouwd. Uw loonspecificatie kunt u downloaden via Payper One. Mocht u van mening zijn dat het salaris niet juist is, dan kunt u een case aanmaken via Payper One.
Op de loonspecificatie staan het aantal vakantiedagen die u opgebouwd hebt, uitgedrukt in het bijbehorende bruto bedrag. Een werknemer heeft recht op 16 uur vakantie bij een volledig gewerkte werkmaand of een evenredig deel ervan. Als u vakantie op wilt nemen of een vrije dag, dan kunt u dit met de opgebouwde reserveringen uit laten betalen, mits u voldoende vakantie-uren hebt opgebouwd. Vakantiedagen kunt u aanvragen via Payper One
Onder algemeen erkende feestdagen wordt voor zover deze niet vallen op zaterdag en/of zondag verstaan; Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, beide kerstdagen, Koningsdag en Bevrijdingsdag in lustrumdagen (2015, 2020, 2025, ect.). De medewerker heeft recht op doorbetaling van het feitelijk loon op feestdagen waarop wegens die feestdag niet gewerkt wordt. Er moet sprake zijn van een bestendig arbeidspatroon. De definitie van feitelijk loon is al volgt; het brutoloon exclusief vakantiebijslag, toeslagen, vergoedingen, overuren, compensatie-uren, etc. Onder een bestendig arbeidspatroon verstaan we dat de medewerker in de 13 weken voorafgaand aan de week van de feestdag minimaal 6 maal op de betreffende dag heeft gewerkt. Bovenstaande is niet van toepassingen op de cao voor medewerkers van Payper Horeca.

Het uitbetalen van de feestdag volgt een week na de reguliere verloning, oftewel een pendelweek. Om de rechten op een feestdag te bepalen moet de week van de feestdag eerst verwerkt zijn. Voorbeeld: Koningsdag valt in week 17. In week 18 worden de gewerkte uren van week 17 uitbetaald. In week 19 wordt de feestdagvergoeding voor Koningsdag uitbetaald.

U heeft recht op 8% vakantietoeslag van het basis brutoloon. Payper reserveert dit bedrag voor u.
Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een handige ‘verlofregelaar’ opgesteld. Hier kunt u verschillende situaties bekijken en controleren of u in uw situatie recht heeft op verlof:

De verlofregelaar >

U dient zich voor 10 uur telefonisch ziek te melden bij Payper via 076 5449345 én bij uw opdrachtgever. Let op; een ziekmelding kan niet met terugwerkende kracht worden doorgegeven. Zonder ziekmelding kan Payper geen ziekte-uren uitbetalen.
Voor meer informatie verwijzen we naar het verzuimprotocol. Het uitbetalen van het ziektegeld gebeurt de week na de gewone uitbetaling. De reden hiervan is dat eventuele gewerkte uren en vrije dagen verwerkt kunnen worden voordat de uitbetaling van het ziektegeld plaats vindt.

Verzuimprotocol

In het verzuimprotocol leest u wat uw verplichtingen zijn. Deze verplichtingen dient u na te komen gedurende uw ziekmelding.

Verzuimprotocol

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, bankrekeningnummer en loonheffingskorting) kunt u doorgeven middels het aanmaken van een case via Payper One.

Lees hier hoe je een case aanmaakt.

Uitgebreide informatie kunt u vinden in de kennisbank van Payper One. Mocht uw vraag ook hier niet beantwoord worden dan kunt u uw vraag mailen naar info@payper.nl of telefonisch contact opnemen via 076 5449345.