EMPLOYEE OF THE MONTH 2019


Het afgelopen jaar (2018) stond in het teken van 'Eat that Frog' en daarom hadden we iedere maand een Frog of the Month. In 2019 pakken we de draad weer op met de Employee of the Month. Iedere maand belonen we een collega met de titel Employee of the Month. Deze collega heeft net dat stapje extra gezet, is uit de comfort zone gestapt en van meerwaarde geweest voor Payper. Dat wordt beloond met de ere titel Employee of the Month, een maand lang parkeren op de beste plek naast het kantoor en een contante beloning van €100,-

Employee of the Month

OKTOBER 2019


Myrthe Barentsen

Employees of the Month 2019

De Employee of the Month Oktober is bekend: Myrthe Barentsen

Myrthe heeft zichzelf in korte tijd flink ontwikkeld in haar rol en zet zich voor de volle 100% in. Het is een drukke job maar ze blijft altijd lachen. Haar glimlach werkt aanstekelijk en zorgt bij haar klant en haar collega’s voor een dikke plus. Myrthe is daarnaast enorm gedreven, werkt oplossingsgericht en ze is niet bang om een uurtje (of 5) extra te werken als het werk daarom vraagt.

Myrthe, gefeliciteerd!

Kom jij ook werken bij Payper?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom bij de club! Met meer dan 40 collega's werken we aan het succes van Payper en we hebben de komende jaren nieuwe collega's nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

Bekijk de vacatures

Frogs of the Month 2018

We krijgen wel eens de vraag, waarom nou Frog en geen Employee of the Month? Een kikker lijkt raar, maar het komt voort uit onze waardering voor het boek 'Eat that frog' van Brian Tracy. De methode om te stoppen met uitstellen en super productief te worden. De titel van Frog of the Month geeft dus aan dat de medewerker die verkozen wordt super productief is geweest.