We krijgen wel eens de vraag, waarom nou Frog en geen Employee of the Month? Een kikker lijkt raar, maar het komt voort uit onze waardering voor het boek 'Eat that frog' van Brian Tracy. De methode om te stoppen met uitstellen en super productief te worden. De titel van Frog of the Month geeft dus aan dat de medewerker die verkozen wordt super productief is geweest. 

Frog of the Month

OKTOBER 2018

Christel de BieExecutive HR Assistant
Image

Frogs of the Month 2018

Christel is binnen Payper verantwoordelijk voor het HR-beleid en het aannemen van nieuwe collega’s. Een pittige uitdaging in deze krappe arbeidsmarkt. Toch tackelt Christel deze uitdaging en zet ze Payper op de kaart als een goede en vooral leuke werkgever. Christel boekt resultaat door creatieve acties zoals het opzetten van een aanbrengpremie, het activeren en motiveren van de collega’s en het opstellen en verspreiden van leuke berichten op social media. Hierdoor is Christel de terechte frog of the month oktober.

 

Kom jij ook werken bij Payper?

Kom bij de club! Met meer dan 40 collega's werken we aan het succes van Payper en we hebben de komende jaren nieuwe collega's nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

bekijk de vacatures