We krijgen wel eens de vraag, waarom nou Frog en geen Employee of the Month? Een kikker lijkt raar, maar het komt voort uit onze waardering voor het boek 'Eat that frog' van Brian Tracy. De methode om te stoppen met uitstellen en super productief te worden. De titel van Frog of the Month geeft dus aan dat de medewerker die verkozen wordt super productief is geweest. 

Frog of the Month

APRIL 2018

Image
Conny van OverbeekVerzuimspecialist

Frogs of the Month 2018

Stef heeft zijn rol als D.I.O. – Directeur in opleiding – zeer serieus opgepakt. Dankzij de ‘Eat that frog’ methode heeft hij overzicht gecreëerd en is actief aan de slag gegaan met werkzaamheden die direct van grote meerwaarde zijn voor Payper. Daarnaast is Stef een fijne collega, luisterend oor en zit vol humor. Zelfs in de drukste tijden staat Stef klaar voor Payper en de collega’s.

Pascal is een oud gediende bij Payper In zijn rol als Senior Sales is hij zeer betrokken en trots op Payper en een grote kennisdrager binnen het het Salesteam. Deze teamplayer is behulpzaam en brengt met zijn positieve benadering veel mensen samen binnen Payper.

Pieter Jan (PJ) is actief als senior credit controller. PJ heeft kennis van zaken, neemt zijn rol zeer serieus. Hij heeft veel geduld, is niet beroerd om andere collega’s te ondersteunen en alom een positieve kerel!

Conny is sinds 1 januari in dienst maar is al compleet ingeburgerd bij Payper. Haar rol als verzuim specialist heeft ze direct van de start met volle focus opgepakt en heeft mooie stappen gezet op het gebied van verzuim. Naast haar taken als verzuim specialist is Conny pro actief aan de slag gegaan met onder andere het opzetten van een AVG / GDPR projectgroep bij Payper. Naast haar positieve werkhouding is Conny een gezellige collega om mee samen te werken, een aanwinst voor Payper!