We krijgen wel eens de vraag, waarom nou Frog en geen Employee of the Month? Een kikker lijkt raar, maar het komt voort uit onze waardering voor het boek 'Eat that frog' van Brian Tracy. De methode om te stoppen met uitstellen en super productief te worden. De titel van Frog of the Month geeft dus aan dat de medewerker die verkozen wordt super productief is geweest. 

Frog of the Month

DECEMBER 2018

Eric SnoerenCFO
Image

Frogs of the Month 2018

Eric Snoeren heeft dit jaar naast zijn rol als financieel directeur ook de commerciële pet opgezet en is aansturing gaan geven aan het Sales team. In deze nieuwe commerciële rol heeft Eric structuur aangebracht in de werkwijze van Sales. Eric is toegankelijk, denkt mee op alle fronten, is consequent en dat allemaal met een gezonde dosis humor. Een fijne sparringpartner en motivator voor afdeling sales. De terechte Frog of the Month december!

 

Kom jij ook werken bij Payper?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom bij de club! Met meer dan 40 collega's werken we aan het succes van Payper en we hebben de komende jaren nieuwe collega's nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

Bekijk de vacatures