Payroll in de horeca?


Wij zorgen voor de tijdige en correcte verloning van jouw medewerkers.
Zodat jij je tijd kunt besteden waar het echt om gaat, je gasten en medewerkers.

Ontvang meer informatie
 

Payroll in de Horeca

De horeca branche kent zo zijn uitdagingen op het gebied van personeel. Het gaat om onregelmatig werk, veel parttimers en oproepkrachten en een hoog verloop. Als werkgever in de horeca wil je het beste voor je personeel, je wilt je krachten aan je binden, het liefst zo flexibel mogelijk en zonder zorgen. Dat is best een uitdaging. Je wilt je toeleggen op het ondernemerschap en gastvrijheid en niet het werkgeverschap. Met payroll geef je het werkgeverschap uit handen en daarmee alle administratieve rompslomp en risico’s zonder de controle te verliezen. Zo krijg jij weer tijd voor je gasten en medewerkers. Dat is pas zorgeloos ondernemen in de horeca.

Wat houdt payrolling precies in?

Met payroll draag je het juridisch werkgeverschap over, wat simpelweg betekent dat je medewerkers niet bij jou maar bij Payper in dienst zijn. Wij nemen alle werkgeversrisico's en administratieve verantwoordelijkheden uit handen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over contracten, pensioen, personeelsadministratie of het correct toepassen van de horeca cao. Dat nemen we compleet uit handen. Op de werkvloer verandert er niets. Je blijft nog steeds je medewerkers aansturen zoals je gewend bent. Aan het einde van de week of periode geef je de gewerkte uren door en wij zorgen voor een correcte en tijdige betaling. Het werkgeverschap simpel gemaakt. 

 • Zekerheid

  Geen zorgen meer of je medewerkers correct en tijdig worden verloond of dat je premies goed zijn afgedragen. Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd en SNA geregistreerd. Zo weet je zeker dat je medewerkers het juiste salaris ontvangen en dat jij niet voor onverwachte verrassingen komt te staan bij de Belastingdienst.

 • Tijdwinst

  Wij nemen je complete personeels- en salarisadministratie uit handen. Dit levert je een mooie tijdwinst op. Deze tijd kun je weer steken in het binden van je medewerkers en het verzorgen van je gasten.

 • Flexibiliteit

  De horeca branche vraagt om flexibiliteit en snel schakelen, je hebt echter niet de zekerheid dat er altijd werk is. Deze zorg nemen we weg voor je. Zo kun je in samenwerking met Payper verschillende contractvormen aanbieden. Zo blijf je flexibel, heb je nooit teveel personeel in dienst en betaal je ook niet teveel voor je personeel.

 • Rust

  Medewerkers zijn kritisch, vooral als het om salaris gaat. Als alles goed gaat dan hoor je niets maar mocht er iets misgaan of er zijn onduidelijkheden met het salaris dan krijg je dat direct te horen. Wij nemen deze zorgen uit handen. Payper wordt vraagbaak voor jou en je medewerkers. Zo kan je medewerker bij vragen altijd bij ons terecht. Dit zorgt voor heldere communicatie naar je medewerkers en levert je een hoop rust op.

“We zijn een groot bedrijf, met verschillende facetten, van de keuken tot de housekeeping en bediening. Dat wil ik goed geregeld hebben, voor mijn personeel en voor mijzelf.”

- Dorien Hendrix - Propriétaire Brasserie-Hotel Antje van de Statie, Weert

Kennisbank

In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie: van checklists om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen tot whitepapers over payrolling in de publieke sector.

Aannemen van personeel

Als je als ondernemer nog nooit de pet van werkgever op hebt gehad dan komt er best wat kijken bij het aannemen van een eerste medewerker.
Download e-book

Wat betekent payroll voor je medewerkers?

Een groot deel van de ondernemers denkt dat de overstap naar payrolling invloed heeft op de werkrelatie met de medewerkers.
Download e-book

Burger King Nederland regelt HR-zaken voortaan via Payper

De belangrijkste reden voor deze keuze was het systeem PayperOne. Dit platform dient als centrale omgeving voor alle betrokkenen in het gehele payroll proces.
Lees verder >>

Meer informatie over Payroll in de Horeca?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll in de logistieke sector. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
P&OFlex_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
JobMatchers_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll