De WAB is er.

HEB JIJ DAAR
TIJD VOOR?

Download de 5 tips
 

Checklist (22 pagina's): Is jouw horecaonderneming WAB-proof?

Met de WAB wordt het werkgeverschap in de horeca nog complexer en arbeidsintensiever. Koninklijke Horeca Nederland geeft aan dat de nieuwe wet ondernemen in de horecabranche onwerkbaar maakt. Maar is de wet onwerkbaar? Wij vinden van niet!

De wet dwingt je om goed na te denken over je rol als werkgever.
Maar heb jij daar tijd voor?!

Krijg ook met de WAB meer tijd voor je horeca onderneming. Meer dan 80 procent van de horecaondernemers weet dat de ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans’ (WAB) sinds 1 januari 2020 van kracht is, maar meer dan de helft weet niet wat de impact gaat zijn op de bedrijfsvoering en bedrijfskosten. De wet niet opvolgen is geen optie. je wilt jezelf niet in de vingers snijden dus het wordt tijd om aan de slag te gaan. Daarom geven we je 5 tips om de WAB toch werkbaar te maken.

Met deze tips krijg je....

  • Inzicht en grip op je personeelskosten
  • overzicht van de administratieve verplichtingen van de WAB
  • inzicht in de wettelijke en cao verplichtingen
  • handvatten om efficiënter en kostenbesparend te werken

Download de 5 tips (22 pagina's) zodat jij de WAB werkbaar kan maken voor jouw onderneming.

Checklist Kies de juiste payroll partner


Download 5 tips voor horeca ondernemers

Vul je gegevens in en ontvang de 5 tips!