Kennisbank


In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie: van checklists om je in het keuzetraject verder te helpen om tot de juiste payroll keuze te komen tot whitepapers over payrolling in de publieke sector. Alle informatie is compleet up to date en in lijn met de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Payroll volgens Payper

Blijf je personeelszaken zelf doen of besteed je het uit? Neem je mensen in vaste dienst of kies je voor flexkrachten? Payroll kan een optie zijn.
Download e-book

Aannemen van personeel

Als je als ondernemer nog nooit de pet van werkgever op hebt gehad dan komt er best wat kijken bij het aannemen van een eerste medewerker. We brengen je op de hoogte wat er bij komt kijken.

Download e-book

6 tips voor de keuze in een payroll partner

Op zoek naar een Payroll partner die het beste bij je past? Download de Checklist met 6 uitgebreide tips om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen!
Download Checklist

Wat betekent payroll voor je medewerkers?

Een groot deel van de ondernemers denkt dat de overstap naar payrolling invloed heeft op de werkrelatie met de medewerkers. Werknemers zijn kritisch als het gaat...

Download e-book

6 misverstanden over payroll van tafel!

Rondom het woord ‘payroll’ hangen nog veel aannames en vooroordelen. Deze aannames ontstaan omdat de payroll branche voor veel ondernemers nog ondoorzichtig is...
Download Checklist

Uitbesteden van de backoffice

Wat is de reden dat steeds meer startende uitzendbureaus als gevestigde namen kiezen voor het uitbesteden van een backoffice?

Lees de Blog

Hoe kies je de juiste backoffice partner?

Het kiezen van de juiste backoffice partner kan lastig zijn. Met welke partner ga je samenwerken en waar moet je op letten?
Download Checklist

Hoe future proof is jouw uitzendbureau?

Het gaat economisch goed met Nederland en de uitzendsector profiteert hiervan. Toch liggen er verschillende uitdagingen die je als intermediair het hoofd moet bieden.

Download whitepaper

De voor- en nadelen van payroll

Zowel voor werkgevers als werknemers is het goed om te leren over de mogelijke voor- en nadelen van payroll. Bekijk wat de voor- en nadelen van payroll zijn.
Bekijk de voor- en nadelen

Past payroll bij mijn bedrijf?

Payroll kan voor iedere onderneming met personeel interessant zijn. Vaak zijn ondernemers enorm geholpen door samen te werken met een payroll organisatie.
Download e-book

Is Payroll alleen voor grote bedrijven?

Payroll is niet alleen gunstig als het gaat om grote aantallen medewerkers. Naast de tijdwinst die je boekt met de samenwerking heb je direct een deskundige...
Lees de Blog