Kennis
bank


In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie. Van checklists om je te helpen om tot de juiste payrollkeuze te komen tot whitepapers over payrolling in de publieke sector. Alle informatie is compleet up to date en in lijn met de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst?

Bereid je voor op de arbeidsmarkt van de toekomst. 2020 wordt het jaar van de medewerker. Het gaat daarom om binden en boeien en een aantrekkelijke werkgever zijn.
Download whitepaper

Wat vinden medewerkers belangrijk aan een baan

Medewerkers zijn vaak op zoek naar de ideale baan. Een baan die aan alle wensen en eisen voldoet en echt bij de medewerker past. Maar wat wil een medewerker nu eigenlijk?
Bekijk Infographic

De verschillen tussen uitzenden en payrollen

Met de WAB is er een helder onderscheid ontstaan tussen uitzenden en payrollen. Maar wat zijn nu de verschillen tussen uitzenden en payrollen, wat mag wel en wat mag niet.
Download e-book

WAB en Het Nieuwe Payroll

De insteek van payroll verandert middels de invoering van de WAB. Payroll krijgt een nieuw jasje. Download de whitepaper over deArbeidsmarkt in Balans (WAB) en Het Nieuwe Payroll!
Download whitepaper

WAB Quiz

We merken dat veel werkgevers nog zoekende zijn omtrent de WAB. Daarom is het nu echt tijd voor actie! Test nu of jij helemaal op de hoogte van de nieuwe verplichtingen?
Doe de WAB quiz

Is jouw organisatie WAB-proof?

Laat je niet verassen en zorg ervoor dat jouw uitzendbureau WAB-proof is! Twijfel je nog? Download de checklist zodat jij zeker weet dat je klaar bent voor de WAB!
Download Checklist

Payroll volgens Payper

Blijf je personeelszaken zelf doen of besteed je het uit? Neem je mensen in vaste dienst of kies je voor flexkrachten? Payroll kan een optie zijn.
Download e-book

Horecaonderneming WAB-proof?

Met de WAB wordt het werkgeverschap in de horeca nog complexer en arbeidsintensiever. Download de tips zodat jij de WAB werkbaar kan maken voor jouw horeca onderneming.
Download Checklist

Aannemen van personeel

Als je als ondernemer nog nooit de pet van werkgever op hebt gehad dan komt er best wat kijken bij het aannemen van een eerste medewerker. We brengen je op de hoogte wat er bij komt kijken.

Download e-book

6 tips voor de keuze in een payroll partner

Op zoek naar een Payroll partner die het beste bij je past? Download de Checklist met 6 uitgebreide tips om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen!
Download Checklist

Wat betekent payroll voor je medewerkers?

Een groot deel van de ondernemers denkt dat de overstap naar payrolling invloed heeft op de werkrelatie met de medewerkers. Werknemers zijn kritisch als het gaat...

Download e-book

6 misverstanden over payroll van tafel!

Rondom het woord ‘payroll’ hangen nog veel aannames en vooroordelen. Deze aannames ontstaan omdat de payroll branche voor veel ondernemers nog ondoorzichtig is...
Download Checklist

De voor- en nadelen van payroll

Zowel voor werkgevers als werknemers is het goed om te leren over de mogelijke voor- en nadelen van payroll. Bekijk wat de voor- en nadelen van payroll zijn.
Bekijk de voor- en nadelen

Past payroll bij mijn bedrijf?

Payroll kan voor iedere onderneming met personeel interessant zijn. Vaak zijn ondernemers enorm geholpen door samen te werken met een payroll organisatie.
Download e-book

Is Payroll alleen voor grote bedrijven?

Payroll is niet alleen gunstig als het gaat om grote aantallen medewerkers. Naast de tijdwinst die je boekt met de samenwerking heb je direct een deskundige...
Lees de Blog