Kennisbank

In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie. Van checklists om je te helpen om tot de juiste payrollkeuze te komen tot eBooks en whitepapers over payrolling in de publieke sector. Alle informatie is compleet up to date en in lijn met de Wet Arbeidsmarkt in Balans.
Payper - Salarisadministratie

Wat betekent payrolling voor je medewerkers

Een groot deel van de ondernemers denkt dat de overstap naar payrolling invloed heeft op de werkrelatie met de medewerkers. Werknemers zijn kritisch als het gaat...

header payper 6

Klaar voor de arbeidsmarkt na Corona?

Minder dan 10% van de HR-managers heeft er vertrouwen in dat hun afdeling voorbereid is op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Welke trends zien we momenteel op de arbeidsmarkt en hoe beïnvloeden deze de prioriteiten op een HR-afdeling.

header payper 9

Wat vinden medewerkers belangrijk aan een baan

Medewerkers zijn vaak op zoek naar de ideale baan. Een baan die aan alle wensen en eisen voldoet en echt bij de medewerker past. Maar wat wil een medewerker nu eigenlijk?

Payper - Payrolling

De verschillen tussen uitzenden en payrollen

Met de WAB is er een helder onderscheid ontstaan tussen uitzenden en payrollen. Maar wat zijn nu de verschillen tussen uitzenden en payrollen, wat mag wel en wat mag niet.

header payper 5

WAB en het nieuwe payrolling

De insteek van payroll verandert middels de invoering van de WAB. Payroll krijgt een nieuw jasje. Download de whitepaper over deArbeidsmarkt in Balans (WAB) en Het Nieuwe Payroll!

payroll volgens payper

Payrolling volgens Payper

Blijf je personeelszaken zelf doen of besteed je het uit? Neem je mensen in vaste dienst of kies je voor flexkrachten? Payroll kan een optie zijn.

header payper 3

Is jouw horecaonderneming WAB-proof?

Met de WAB wordt het werkgeverschap in de horeca nog complexer en arbeidsintensiever. Download de tips zodat jij de WAB werkbaar kan maken voor jouw horeca onderneming.

header payper 7

Personeel aannemen? Dit komt er allemaal bij kijken

Als je als ondernemer nog nooit de pet van werkgever op hebt gehad dan komt er best wat kijken bij het aannemen van een eerste medewerker. We brengen je op de hoogte wat er bij komt kijken.

Payper - Inzicht in werkgeluk

6 tips voor de keuze van een payrolling partner

Op zoek naar een Payroll partner die het beste bij je past? Download de Checklist met 6 uitgebreide tips om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen!

Payper - People back in business

6 misverstanden over payrolling van tafel

Rondom het woord ‘payroll’ hangen nog veel aannames en vooroordelen. Deze aannames ontstaan omdat de payroll branche voor veel ondernemers nog ondoorzichtig is...