klantverhaal

het klantenverhaal van Aethon

Aethon ondersteunt organisaties in de zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, kinderopvang en het onderwijs als totaalleverancier van personeel.

aethon logo

We spraken met Liesbeth Griffioen (CEO) en Daphne Boogh (CHRO) van Aethon over de samenwerking met Payper.

Een gezamenlijke visie: Toegevoegde waarde bieden in HR

Het creëren van duurzame instroom is een mooie visie die goed aansluit bij het gedachtegoed van Payper en People First Group. “En dat vinden we belangrijk.” vertelt Daphne. “Om zo’n rol goed te kunnen vervullen heb je namelijk een partner nodig met een soortgelijke visie op HR.” Ook voor Liesbeth moest de zoektocht naar de juiste partner absoluut een win-win situatie opleveren. “Dat is dan ook gelukt. Door onze samenwerking met Payper heeft Aethon een essentiële HR-partner voor de lange termijn gevonden. Een businesspartner die bereid is om elk HR-probleem op te lossen. We hebben niet alleen dezelfde filosofie; we liggen ook op één lijn als het om werkethiek gaat.”

“Door onze samenwerking met Payper heeft Aethon een essentiële HR-partner voor de lange termijn gevonden. Een businesspartner die bereid is om elk HR-probleem op te lossen.”

Liesbeth Griffioen – CEO Aethon

Stap naar juridisch werkgeverschap

Daphne vertelt: “Halverwege 2019 zijn we op HR-gebied gestart met een volledig nieuw concept voor onze medewerkers. We hebben namelijk samen met Payper de stap naar juridisch werkgeverschap gezet, om onze medewerkers meer te kunnen bieden. We wilden ze boeien, binden en ontwikkelen. In de keuze voor Payper was de wens voor een zuivere payroll doorslaggevend, vanwege de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans, red.). Hun innovatieve dienstverlening vulde onze behoeftes optimaal in.”

aethon

Continuïteit in het salarisproces

Aethon werft niet alleen als detacheerder, maar investeert ook in haar talenten met gedegen en relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekert Aethon opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden ze talenten bij de start van hun carrière en helpen ze professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. “Diezelfde continuïteit wil Aethon ook terugzien in haar eigen HR-processen.” vertelt Barry van den Berg, commercieel directeur bij Payper.

“Neem nu de salarisverwerking; je wilt er eigenlijk geen omkijken naar hebben, maar het is zo’n cruciaal proces. Dat moet iedere maand geruisloos en foutloos worden geregeld.” Liesbeth vult aan: “Payper verzorgt als HR-partner iedere maand voor meer dan 3000 medewerkers de salarissen en dat doen zij naar tevredenheid. Daarom heeft Aethon het volledige vertrouwen in Payper uitgesproken en het contract met 3 jaar verlengd.”

“We hebben samen met Payper de stap naar juridisch werkgeverschap gezet, om onze medewerkers meer te kunnen bieden.”

Daphne Boogh – CHRO Aethon

De volgende stap? Ons partnership verder uitbouwen

De komende periode zullen Aethon en Payper het partnership nog verder uitbouwen en optimaliseren. Barry: “Payper is koploper als het gaat om innovatie in digitale HR-dienstverlening. Gemak en transparantie voor werkgever én werknemer staan daarbij voorop. We hebben een unieke propositie door het aanbieden van een oplossing voor het totale HR-proces, waarbij zowel de vaste als flexibele verloning uitbesteed kunnen worden.” “Payper creëert voor ons mogelijkheden om bestaande businessmodellen te vernieuwen en zoekt daarbij direct naar concrete HR-oplossingen om er een succesvolle invulling aan te geven.” aldus Liesbeth. “Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. En als ervaren HR-partner op het gebied van personeelsorganisatie en flexibele arbeid past Payper wat ons betreft bij deze toekomstvisie.”

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat je gegevens achter en we nemen weldra contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

over Payper

Payper is een ervaren strategische HR-partner op het gebied van flexibele arbeid en personeelsorganisatie. Met Payper als partner vang je pieken en dalen in je organisatie flexibel op, is je administratie efficiënt geregeld en ben je verzekerd van actuele HR expertise. Payper is koploper als het gaat om innovatie in digitale HR-dienstverlening. Gemak en transparantie voor werkgever én werknemer staat daarbij voorop. Payper heeft een unieke propositie door het aanbieden van een oplossing voor de totale workforce, waarbij zowel de vaste als flexibele verloning uitbesteed kunnen worden.

meer over payrolling
meer over salarisadministratie
meer over PayperOne HR-cloud software
aethon logo

over Aethon

Aethon verbindt sinds 10 augustus 2005 gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties en de kinderopvang. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen en relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

https://www.aethon.nl/

onze andere klantverhalen