klantverhaal

het klantverhaal van Subway

Peter de Boer, eigenaar van 2 Subway vestigingen in Den Haag, is al jaren dik tevreden over de dienstverlening van Payper. Minder tijd op kantoor = meer uren op de vloer

subway logo

We vroegen hem naar zijn ervaringen met Payper en hoe hij bij Payper terecht is gekomen

Minder tijd op kantoor = meer uren op de vloer

Als jij nog nooit “een Sub” (= een supersmakelijk broodje van broodjeszaak Subway) hebt gegeten, dan heb je zeker wat gemist! Onder de internationale restaurantketen vallen meer dan 37.000 vestigingen in 104 landen. Niet te missen, zou je zeggen.

Je stelt jouw “Sub” helemaal samen zoals jij dat wilt. Ieder broodje wordt vers, recht voor je neus en met jouw gekozen ingrediënten klaargemaakt. Op die manier krijg je altijd jouw persoonlijke Sub!

Rond lunchtijd is het vanzelfsprekend druk in de zaak. Peter staat zoveel mogelijk in de zaak om mee te draaien. “De administratieve werkzaamheden die op kantoor moeten gebeuren, die moeten nu eenmaal gedaan worden, alleen verdien je daar niks mee.” Peter is daarom het liefst zo weinig mogelijk in zijn kantoor, want: “Elk uurtje dat ik niet op kantoor ben, kan ik in de zaak staan om omzet te draaien en de winkels aan te sturen.”

subway filiaal
Subway: de bekendste broodjeszaak ter wereld

Minder tijd kwijt aan administratie

Om die reden heeft Peter gekozen voor payrolling. Hij was op zoek naar gemak, zodat hij zich vooral met zijn bedrijf bezig kon houden in plaats van met administratie.

Op advies van een Subway-collega nam Peter contact op met Payper. Het telefonische en persoonlijke contact dat na zijn contactaanvraag volgde, ervaarde Peter als rustig en relaxed. Omdat het gesprek hem vertrouwen gaf in de dienstverlening en hij benieuwd was naar de praktijk, besloot hij ongeveer 6 jaar geleden over te stappen naar Payper.

Deskundig en persoonlijk contact

“PayperOne is een super gebruiksvriendelijk systeem en in combinatie met de fijne dienstverlening is Payper voor mij dé HR partner. Ook mijn medewerkers kan ik met een gerust hart doorverwijzen naar Payper.” Door de jaren heen zijn er verbeteringen doorgevoerd in het systeem waardoor bijvoorbeeld het inschrijven van een nieuwe medewerker veel eenvoudiger is geworden. Ook in de dienstverlening van Payper zijn er verbeteringen doorgevoerd. Door de combinatie van het handige platform en de persoonlijke dienstverlening besteedt Peter nu minder tijd op kantoor en kan hij deze uren in zijn bedrijf steken.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat je gegevens achter en we nemen weldra contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

over Payper

Payper is een ervaren strategische HR-partner op het gebied van flexibele arbeid en personeelsorganisatie. Met Payper als partner vang je pieken en dalen in je organisatie flexibel op, is je administratie efficiënt geregeld en ben je verzekerd van actuele HR expertise. Payper is koploper als het gaat om innovatie in digitale HR-dienstverlening. Gemak en transparantie voor werkgever én werknemer staat daarbij voorop. Payper heeft een unieke propositie door het aanbieden van een oplossing voor de totale workforce, waarbij zowel de vaste als flexibele verloning uitbesteed kunnen worden.

meer over payrolling
meer over salarisadministratie
meer over PayperOne HR-cloud software
subway logo

over Subway

Subway is een Amerikaanse fastfoodketen, opgericht in 1965, bekend om zijn zelfbedieningssandwiches. Subway is wereldwijd één van de grootste fastfoodketens met meer dan 44,000 vestigingen in meer dan 100 landen. Het bedrijf is beroemd om zijn verse ingrediënten, waaronder zelfgesneden groenten en een grote keuze aan broodsoorten. Subway's slogan is "Eat Fresh".

https://subway.nl

onze andere klantverhalen