Lennart Stultiens nieuwe franchisenemer payper

Lennart Stultiens nieuwe franchisenemer bij Payper

BREDA/WEERT – Payper heeft een franchiseovereenkomst getekend met Lennart Stultiëns. Lennart is een zeer ervaren recruiter met een loopbaan die begin deze eeuw startte bij Dactylo en later Randstad, waaronder ook de payrolltak van het bedrijf. Sinds enkele jaren werkt hij als zelfstandig ondernemer en biedt complete recruitment oplossingen aan.

Persoonlijke serviceverlening
“Ik miste de dienstverlening van Payper nog in mijn portefeuille. De HR specialisten van de midoffice, maar met name ook de payrolldiensten met een complete goed geoutilleerde backoffice hebben mij positief verrast. Payper is op mij overgekomen als een bedrijf met hoogwaardige automatisering en bovenal zeer uitgebreide persoonlijke serviceverlening. Dat is wat ik ook al jaren nastreef; een hoog en persoonlijk serviceniveau. Samenwerken met top professionals in een plezierige werksfeer ”.

Team franchisenemers groeit
Financieel directeur Eric Snoeren van Payper: “Wij zijn blij met de komst van Lennart die de vijfde franchisenemer wordt van ons bedrijf. Ik verheug me zeer op de samenwerking met alweer een professional die zeer bewust heeft gekozen voor Payper. Intussen zijn we in gesprek met drie nieuwe franchisenemers die het Payper team in de komende maanden gaan versterken.”

Deel dit bericht!