chef 2022 01 18 23 32 23 utc
flexibiliteit

payrolling in de horeca bespaart je tijd en zorgen

Horeca draait op flexibiliteit. Maar parttimers, oproepkrachten, onregelmatige werktijden en wisselingen in personeel, zorgen voor veel administratief werk. Door te kiezen voor payroll, bespaar je veel tijd en zorgen.

waarom is werken op payroll basis in de horeca zo populair?

Vaak is horeca seizoensgebonden en wordt er veel gewerkt met tijdelijke krachten. Door een relatief hoog verloop en veel flexibele contracten, is de administratieve last voor personeelszaken in de horeca groot. Ervaar jij dit ook zo? Dan hebben we goed nieuws. Want des te groter is dan je profijt met payrolling.

Omdat je alle administratieve- en juridische HR-taken uit handen geeft, bespaar je veel tijd, terwijl je tegelijkertijd goed voor je personeel zorgt. Iets dat steeds belangrijker is; je hebt je personeel tenslotte hard nodig. Met payrolling zijn personeelszaken voor je medewerkers altijd goed geregeld. Zij kunnen flexibel werken, zonder dat ze hun zekerheden opgeven. Payroll medewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden als vast personeel. Op de werkvloer is er dus geen verschil.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

je focus kan weer naar je horeca activiteiten

je besteedt al je operationele HR-taken, inclusief het juridisch werkgeverschap aan ons uit.

flexibiliteit en snelle inzet

Payrolling biedt horecabedrijven de mogelijkheid om snel en flexibel personeel in te zetten om aan veranderende vraag te voldoen zonder zich zorgen te maken over de aanstelling en het loon.

je maakt je geen zorgen over verzuim

werkgeversrisico's zoals verzuim en -beheer nemen wij voor onze rekening. Als een medewerker ziek wordt, heb jij dus geen kosten.

het salaris is altijd juist en op tijd

salarisbetaling, pensioenregelingen, verzekeringen, premie afdrachten verzorgen wij steeds correct en op tijd.

minder administratieve lasten

Horecabedrijven hoeven zich niet bezig te houden met administratieve taken zoals werkgeversaansprakelijkheid, verzekeringen en loonadministratie.

je behoudt grip op kwaliteit

Omdat je jouw medewerkers zelf werft, heb je grip op de kwaliteit. Terwijl je tegelijkertijd minder lasten en zorgen ervaart.

je bent verlost van operationele hr-vragen

wij beantwoorden bijna alle operationele HR-vragen van jouw mensen. Zodat jij kan blijven focussen op het ondernemen.

je kan rekenen op onze juridische ondersteuning

ook voor juridisch advies kan jij en je medewerkers bij ons terecht.

hoe gaat payroll in de horeca in zijn werk —

Medewerkers die jij zelf hebt aangenomen, zetten wij over op onze loonlijst. Wij zijn juridisch gezien dan werkgever. En dat betekent dat we ook veel HR-taken van je overnemen. Zoals het maken van arbeidscontracten, het voeren van de loonadministratie, het uitvoeren van de salarisbetalingen en het afdragen van premies.

logo payper wit
chef 2022 01 18 23 32 23 utc

— schakel snel als horeca ondernemer met personeel op payroll basis

Wanneer je als horeca-ondernemer met personeel op payroll basis werkt, ben je uiterst flexibel en wendbaar. Want je betaalt alleen voor gewerkte uren zonder de administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s! Payroll is ideaal om (seizoens)pieken op te vangen.

Payroll is hierdoor erg geschikt voor de horeca en daarom ook erg populair in deze branche. Bovendien is payroll vaak goedkoper dan het zelf aannemen van medewerkers.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

payroll is ook gunstig voor jouw medewerkers in de horeca —

Voor medewerkers is payrolling eveneens gunstig. Veel jongeren en studenten werken bijvoorbeeld naast hun studie in de horeca. Met payroll kunnen zij flexibel werken, maar hebben ze ook zekerheid. Want ze krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en worden betaald vanuit de juiste CAO. Bovendien bouwen ze ook pensioen op. Payroll medewerkers hebben meer zekerheden en rechten gekregen de laatste jaren. En dat geeft jou als werkgever meer mogelijkheden om ook flexibel personeel lang(er) aan je te organisatie binden.

Payper neemt als payrollbedrijf de medewerkers over op de loonlijst en wordt juridisch de werkgever. De payroll medewerker ontvangt dan vanuit het payrollbedrijf een arbeidscontract en later ook de salarisstroken en jaaropgaven. Heeft de medewerker een HR-vraag? Dan kan hij daarvoor bij ons terecht. Het is dus vooral administratief merkbaar voor een medewerker dat hij op payroll basis werkt.

kies ook jij voor horeca payroll via Payper?

veelgestelde vragen over Payrolling
voordelen voor jouw medewerkers
onze hr-cloud software
vakcertificaten en verklaringen
klantverhalen

zorgeloos payrolling

mogen we een half uurtje van jouw tijd?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken want met Payper kun je ervan verzekerd zijn dat alle medewerkers continuïteit hebben, uitstekende arbeidsvoorwaarden, naleving van de CAO's voor Horeca en Catering en een juiste en tijdige uitbetaling van hun loon en vergoedingen.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Profiteer van onze zorgeloze en zuivere payrolling in de horeca

Payper onderscheidt zich als payroll specialist van concurrenten met ‘zuivere payroll’. Een verbeterde versie van de bewezen payrolling formule. En daarmee bedoelen we; geen trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes maar zorgeloze zekerheid voor jou en voor je mensen. Wij plaatsen mensen steeds op de eerste plaats, people first!

efficient

minder operationele HR-taken en optimale en kwaliteitsvolle HR-ondersteuning.

veilig

beperk werkgeversrisico’s terwijl je toch een band opbouwt met de medewerkers.

gelijkwaardig

arbeidsvoorwaarden die gelijk zijn aan die van je vaste personeel.

zuiver

geen contractuele trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes.

zij kozen reeds voor zorgeloos payrolling