unieke formule

Payper is dé payroll specialist voor de franchisemarkt

Payrolling biedt de mogelijkheid om je volledig te richten op je franchise formule zonder je zorgen te maken over personeelszaken. Payper neemt jou de verplichtingen uit handen die bij het werkgeverschap horen.

Het personeelsbeleid voor iedere franchiseformule vanaf dag 1 goed geregeld!

Menig ondernemer richt zich op franchiseformules. En dat is ook niet zo verwonderlijk want elkaar versterken, dat is het idee achter franchising! Wil je als onderdeel van het handboek van je franchiseformule meteen ook een kant en klare payroll oplossing aan je franchisenemers aanbieden dan zit je bij Payper aan het juiste adres.

Bij payrolling geeft de franchisenemer de verplichtingen en risico's die bij het werkgeverschap horen uit handen. Zo hoeft de franchisenemer zich niet druk te maken om loonstroken, belastingaangiften en andere loonadministratieve zaken. Dit geeft hem de ruimte om zich volledig te focussen op zijn kernactiviteiten en bij te dragen aan het versterken van het merk van de franchisegever.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

je focus kan volledig naar je franchise formule

je besteedt al je operationele HR-taken, inclusief het juridisch werkgeverschap aan ons uit.

flexibiliteit en snelle inzet

payrolling biedt franchisebedrijven de mogelijkheid om snel en flexibel personeel in te zetten zonder zich zorgen te maken over bijvoorbeeld contractering en het salaris.

je maakt je geen zorgen over verzuim

werkgeversrisico's zoals verzuim en -beheer nemen wij voor onze rekening. Als een medewerker ziek wordt, loop je geen risico en heb jij dus geen kosten.

het salaris is altijd juist en op tijd

je hoeft je niet bezig te houden met dingen als salarisbetaling, pensioenregelingen, verzekeringen, premie afdrachten! Die verzorgen wij steeds correct en op tijd.

je behoudt grip op kwaliteit

omdat je jouw medewerkers zelf werft, heb je grip op de kwaliteit. Terwijl je tegelijkertijd minder lasten en zorgen ervaart.

je bent verlost van operationele hr-vragen

wij beantwoorden bijna alle operationele HR-vragen van jouw mensen. Zodat jij kan blijven focussen op het ondernemen.

je kan rekenen op onze juridische ondersteuning

ook voor juridisch advies kan jij en je medewerkers bij ons terecht.

hoe gaat payroll binnen een franchiseformule in zijn werk —

bij onze franchise payroll oplossing bepaalt de franchisenemer zelf wie er voor hem komt werken, wanneer, hoe vaak en voor welk salaris. Wij verzorgen vervolgens de administratie, indiensttreding en alles wat daarbij hoort. De franchisenemer blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van zijn mensen en planning, terwijl wij ons bezighouden met de administratieve verplichtingen. Zo ontstaat er meer tijd om zich te concentreren op de groei en het versterken van zijn franchise onderneming.

logo payper wit
man delivering pizza

— snel schakelen met personeel op payroll basis

Wanneer de franchisenemer met personeel op payroll basis werkt, wordt hij uiterst flexibel en wendbaar. Want hij betaalt alleen voor gewerkte uren zonder de administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s! Payroll is bijvoorbeeld ideaal om binnen bepaalde formules (seizoens)pieken op te vangen.

Bovendien is payroll vaak goedkoper dan het zelf aannemen van medewerkers. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor jouw franchise? Een van onze specialisten zet dit graag voor je op een rij.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

payroll is ook gunstig voor medewerkers binnen een franchise —

Voor medewerkers is payroll ook vaak een uitstekende keuze. Ze krijgen de zekerheid van dezelfde arbeidsvoorwaarden en een CAO-conform salaris. Bovendien bouwen ze ook pensioen op. Door de versterkte rechten en zekerheden voor payrollmedewerkers, kan de franchisenemer ook meer flexibele medewerkers aan zich binden. Zo werken veel jongeren en studenten bijvoorbeeld naast hun studie in franchise formuler. Met payroll kunnen ook zij flexibel werken, en hebben ze tegelijkertijd ook zekerheid.

Als payrollbedrijf neemt Payper dus de medewerkers op de loonlijst over en wordt juridisch de werkgever. De payrollmedewerker ontvangt dan een arbeidscontract, salarisstroken en jaaropgaven vanuit Payper. Voor HR-vragen kunnen ze terecht bij ons. Voor de medewerker is het vrijwel alleen administratief merkbaar dat ze op payroll basis werken.

Kies jij ook voor de franchise payroll oplossing van Payper?

veelgestelde vragen over Payrolling
voordelen voor jouw medewerkers
onze hr-cloud software
vakcertificaten en verklaringen
klantverhalen

zorgeloos payrolling

mogen we een half uurtje van jouw tijd?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken want met Payper kun je ervan verzekerd zijn dat alle medewerkers continuïteit hebben, uitstekende arbeidsvoorwaarden, naleving van de CAO's en een juiste en tijdige uitbetaling van hun loon en vergoedingen.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

kiezen voor Payper is kiezen voor zorgeloze en zuivere payrolling

Payper onderscheidt zich als payroll specialist van concurrenten met ‘zuivere payroll’. Een verbeterde versie van de bewezen payrolling formule. En daarmee bedoelen we; geen trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes maar zorgeloze zekerheid voor jou en voor je mensen. Wij plaatsen mensen steeds op de eerste plaats, people first!

efficient

minder operationele HR-taken en optimale en kwaliteitsvolle HR-ondersteuning.

veilig

beperk werkgeversrisico’s terwijl je toch een band opbouwt met de medewerkers.

gelijkwaardig

arbeidsvoorwaarden die gelijk zijn aan die van je vaste personeel.

zuiver

geen contractuele trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes.

zij kozen reeds voor zorgeloos payrolling