Michelle Blancke franchisenemer bij Payper

Payper Team breidt uit met Michelle Blancke

BREDA/AMSTERDAM – Michelle Blancke is de nieuwe franchisenemer van Payper in de regio Amsterdam. Michelle zal de payrolling en hrm diensten van Payper aanbieden in dit werkgebied. In de afgelopen jaren werkte Michelle als relatiebeheerder voor DAS. Sinds september is ze haar eigen adviespraktijk gestart in factoring en payrolling.

De franchisenemers van Payper kenmerken zich door een scherpe kijk op de behoefte in de markt. Zo ook Michelle: “Al tijdens mijn studie Engels kwam ik er via bijbaantjes achter dat ik sales leuk vind. Ondernemers zijn erg betrokken bij hun bedrijf. Zij nemen beslissingen die het succes van de onderneming bepalen. Ik vind het belangrijk dat klanten weten wat ze kunnen verwachten van een dienst, wat dit betekent voor de organisatie en wat dit hen oplevert.”, vertelt ze.

Veerkrachtig blijven
“Sommige ondernemers zijn ooit alleen begonnen en hebben personeel aangenomen vanwege een gebrek aan tijd, kennis of ervaring. Ze zijn afhankelijk van hun medewerkers om het aanbod richting klanten waar te maken. Goed werkgeverschap vereist zelf echter ook kennis, tijd en ervaring. En wat als de vraag vanuit de markt afneemt, zoals in de afgelopen jaren veel ondernemers is overkomen?

Als je als ondernemer een reorganisatie hebt moeten doorvoeren, is het nogal een stap om de organisatie in de toekomst toch weer mee te laten groeien met de aantrekkende markt. Een flexschil biedt ondernemers de mogelijkheid de personeelscapaciteit verantwoord toe te laten nemen. Het onderbrengen van werkgeverschap bij Payper levert ondernemers tijd, flexibiliteit en bescherming tegen financiële risico’s op. Voor de werknemers is alles goed en soms zelfs beter geregeld.

Payper is voor mij dé partij
Payroll en de manier waarop Payper dit uitvoert vind ik echt meerwaarde hebben voor ondernemers. De mensen van de backoffice zijn altijd bereid kennis te delen, zo te werken dat het aansluit op de werkwijze van de klant. Payper is goed op de hoogte van wetswijzigingen. Ook de verwachtingen van het intermediair als collega expert maken wij waar. Bijvoorbeeld als het gaat om buitenlandse werknemers, toepassen van regelingen en het verlichten van liquiditeitsdruk. Vandaar dat ik met vertrouwen de markt van met name intermediairs benader namens Payper. Ik ben ervan overtuigd dat Payper de verwachtingen van klanten waar kan maken en kan overtreffen.

Deel dit bericht!