EvenementenJaarlijks organiseren wij verschillende events voor onze klanten.
Houd onze site en social media in de gaten voor meer informatie.


Feike Cats

Meest recente evenementenDonderdag 10 oktober van 12:00-17:00
Seminar - De WAB in vogelvlucht.


met spreker Wim Davidse 

De krapte op de arbeidsmarkt en de alsmaar veranderende wetgeving maken het lastig voor werkgevers. Ben je net gewend aan de wijzigingen van de Wet Werk en Zekerheid komt de overheid in 2020 alweer met een nieuwe wet: Wet Arbeidsmarkt in Balans.

De nieuwe wetgeving bevat een pakket aan nieuwe maatregelen die het verschil tussen vast en flexibel werk moeten verkleinen. Wat gaat er nu allemaal veranderen ten opzichte van de huidige situatie? Tijd om je even compleet op de hoogte te brengen tijdens ons seminar. Lees het complete programma en meld je direct aan!


Seminar – Ja maar wat als alles lukt?

met sessies van Payper, Omdenken en Van der Valk. 

Hoe ga je om met een lastige medewerker? Wat te doen met een boze klant, of betweterige collega? Gaat dat gedoe met klagende medewerkers of afstandelijke collega’s dan nooit over? Wat maakt Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf? Op deze vragen kregen de ruim 50 bezoekers een antwoord tijdens het seminar op donderdag 18 april. Het was een geslaagde dag!

Bekijk de sfeerimpressie
Feike Cats

Feike Cats

HR Open Standards Fall Meeting 2018

met sessies van Payper, Salesforce en HR2day. 

Op donderdag 25 oktober vormde het B-gebouw in Amsterdam het decor voor de jaarlijkse HR Open Standards meeting. De meeting stond in het teken van kennisdeling en samenwerken, gericht op het belang van standaarden in data uitwisseling. De meeting werd afgetrapt door Jan-Willem van der Boom, board member van het HR Open Standards Consortium. Het consortium, opgericht in 1999, is de enige onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die zich toelegt op de ontwikkeling en promotie van een standaardpakket aan specificaties om uitwisselingen van HR gegevens mogelijk te maken. Lees de complete terugblik >>

Seminar – “Trouwen met je medewerker?”

met ceremonie meesters Ben Verhagen en Erik Broeder van Goals 

De veranderende arbeidsmarkt vraagt om een 'out of the box' benadering voor het aantrekken en behouden van personeel. Payper denkt hierin mee en wil samen met jou de beste werkgever zijn.  Zeg JA tegen je medewerker en ga de verbintenis aan zodat je samen met je medewerker kunt blijven groeien! Bekijk de sfeerimpressie van het event!

Feike Cats
Feike Cats

Seminar – “De kracht van enthousiasme”

met Klanthousiasme en verleuk expert Feike Cats. 

De inzet van enthousiasme en de voordelen ervan zijn erg breed: werven van nieuwe klanten en flexkrachten, flexkrachten en klanten voor lange termijn aan je binden maar enthousiasme zorgt vooral voor fun in je werk! Leer hoe je de kracht van enthousiasme toepast in je eigen werkzaamheden. Feike Cats legt het je haarfijn uit in de Nacademy, een locatie binnen het stadion van NAC met een echte 'WOW' factor. Bekijk de sfeerimpressie van het event!

Payper Career Day – 2017

Think, Act and Adapt Like a Start-up

Kom kennismaken met Payper en de toekomst van de arbeidsmarkt. Inclusief een masterclass door trendwatcher Ruud Veltenaar. Heb jij interesse in finance, HRM, sales, marketing of hoor jij juist thuis in het Development Team? Wil jij de toekomst van de flexbranche ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Minicongres – “Mind Your Step: de toekomst van flex en uitzenden”

Is uitzenden wel futureproof? De één roept: “Kandidaten schuiven kan iedereen” terwijl de ander pretendeert dat “De toegevoegde waarde van het bemiddelen van professionals bij goede recruiters zit”. Payper HRM nodigt u om 24 juni 2015 uit voor een middag met een LIVE uitzending van “BNR Zakendoen met…” en een blik op de toekomst van het uitzend vak. Locatie: Breda International Airport.

Masterclass – Wet Aanpak Schijnconstructies

Payper Academy praat u op donderdag 28 mei aanstaande bij, tijdens een exclusieve aspergelunch, over de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) die vanaf 1 juli* van kracht wordt. De masterclass is bestemd voor directie en management van uitzendorganisaties.

Seminar – Inlenersbeloning en een update WWZ

Payper Academy organiseerde op donderdag 2 april 2015 een seminar over de inlenersbeloning en een update van de Wet Werk en Zekerheid. In het Van der Valk Hotel Vught heeft ARTRA Arbeidsmarkttrainingen het seminar in samenwerking met Payper Academy verzorgd.

Seminar – de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor de uitzendbranche

Het middagdeel op dinsdag 18 november stond in het teken van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor de uitzendbranche. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, het opleidingsinstituut voor de flexbranche, heeft het interactieve seminar in samenwerking met Payper Academy verzorgd. Het seminar was specifiek gericht op de uitzendbranche en ging onder meer in op de ABU cao. De belangrijkste wijzigingen per 2015, wijzigingen ABU cao en de commerciële vertaalslag daarvan, waren de belangrijkste onderwerpen van de middagsessie.

Seminar – de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers

Payper Academy organiseerde op dinsdag 18 november 2014 een tweetal seminars over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. In het Van der Valk Hotel de Bilt stond het ochtenddeel in het teken van de haken en ogen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers. Wat houden de wetswijzigingen in? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf? Hoe behoudt u flexibiliteit in uw medewerkersbestand, beperkt u de toenemende risico’s van het werkgeverschap en houdt u controle over de toenemende administratieve lasten? Payper Academy presenteerde de haken en ogen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers.

Seminar Wet Werk & Zekerheid & wijzigingen op het gebied van ontslagrecht

Payper Academy houdt regelmatig seminars over actuele en minder actuele thema's uit de flexbranche. De seminars van Payper Academy zijn eigen producties, ondersteund door specialisten uit het vak. Payper Academy organiseerde op dinsdag 30 september 2014 een seminar over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en de wijzigingen op het gebied van ontslagrecht.

FD Gazellen Award

Payper heeft op dinsdag 25 november een gouden FD Gazelle gewonnen, tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie “middelgroot”. Daarmee behoort Payper tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.