EVENEMENTEN


GEPLAND


Momenteel zijn we druk met het plannen van nieuwe events.

Houdt onze socials in de gaten voor nieuwe events! 


Meest recent


Feike Cats Verleuken

De kracht van enthousiasme

met Feike Cats

Datum:    15 maart 2018
Locatie:   Rat Verlegh Stadion: Stadionstraat 23, 4815 NC Breda
Tijd:         14:00 - 18:00Blijf op de hoogte van onze events en seminars. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief – Blijf op de hoogte

Seminar –
“De kracht van enthousiasme”

met Klanthousiasme en verleuk expert Feike Cats. 

De inzet van enthousiasme en de voordelen ervan zijn erg breed: werven van nieuwe klanten en flexkrachten, flexkrachten en klanten voor lange termijn aan je binden maar enthousiasme zorgt vooral voor fun in je werk! Leer hoe je de kracht van enthousiasme toepast in je eigen werkzaamheden. Feike Cats legt het je haarfijn uit in de Nacademy, een locatie binnen het stadion van NAC met een echte ‘WOW’ factor.

Feike Cats

Payper Career Day – 2017

Think, Act and Adapt Like a Start-up
Kom kennismaken met Payper en de toekomst van de arbeidsmarkt. Inclusief een masterclass door trendwatcher Ruud Veltenaar. Heb jij interesse in finance, HRM, sales, marketing of hoor jij juist thuis in het Development Team? Wil jij de toekomst van de flexbranche ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Minicongres – “Mind Your Step: de toekomst van flex en uitzenden” 

Is uitzenden wel futureproof? De één roept: “Kandidaten schuiven kan iedereen” terwijl de ander pretendeert dat “De toegevoegde waarde van het bemiddelen van professionals bij goede recruiters zit”. Payper HRM nodigt u om 24 juni 2015 uit voor een middag met een LIVE uitzending van “BNR Zakendoen met…” en een blik op de toekomst van het uitzend vak. Locatie: Breda International Airport.

Masterclass – Wet Aanpak Schijnconstructies

Payper Academy praat u op donderdag 28 mei aanstaande bij, tijdens een exclusieve aspergelunch, over de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) die vanaf 1 juli* van kracht wordt. De masterclass is bestemd voor directie en management van uitzendorganisaties.

Seminar – Inlenersbeloning en een update WWZ. 

Payper Academy organiseerde op donderdag 2 april 2015 een seminar over de inlenersbeloning en een update van de Wet Werk en Zekerheid. In het Van der Valk Hotel Vught heeft ARTRA Arbeidsmarkttrainingen het seminar in samenwerking met Payper Academy verzorgd.

Seminar – de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor de uitzendbranche. 

Het middagdeel op dinsdag 18 november stond in het teken van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor de uitzendbranche. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, het opleidingsinstituut voor de flexbranche, heeft het interactieve seminar in samenwerking met Payper Academy verzorgd. Het seminar was specifiek gericht op de uitzendbranche en ging onder meer in op de ABU cao. De belangrijkste wijzigingen per 2015, wijzigingen ABU cao en de commerciële vertaalslag daarvan, waren de belangrijkste onderwerpen van de middagsessie.

Seminar – de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers. 

Payper Academy organiseerde op dinsdag 18 november 2014 een tweetal seminars over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. In het Van der Valk Hotel de Bilt stond het ochtenddeel in het teken van de haken en ogen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers. Wat houden de wetswijzigingen in? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf? Hoe behoudt u flexibiliteit in uw medewerkersbestand, beperkt u de toenemende risico’s van het werkgeverschap en houdt u controle over de toenemende administratieve lasten? Payper Academy presenteerde de haken en ogen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers.

Seminar Wet Werk & Zekerheid & wijzigingen op het gebied van ontslagrecht.

Payper Academy houdt regelmatig seminars over actuele en minder actuele thema’s uit de flexbranche. De seminars van Payper Academy zijn eigen producties, ondersteund door specialisten uit het vak. Payper Academy organiseerde op dinsdag 30 september 2014 een seminar over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en de wijzigingen op het gebied van ontslagrecht.

FD Gazellen Award

Payper heeft op dinsdag 25 november een gouden FD Gazelle gewonnen, tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie “middelgroot”. Daarmee behoort Payper tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.