Flexibel werken in het onderwijs


Voor zowel vaste docenten als invalkrachten.

WIJ KENNEN DE PROBLEMEN

 

Na 6 invalbeurten een vast contract?

Invalkrachten kunnen via payrolling 5,5 jaar flexibel worden ingezet bij verschillende scholen. De invalkracht kan dus zonder zorgen elke opdracht aannemen ongeacht de duur.  Vaste docenten kunnen bij ziekte zich weer zonder zorgen ziek melden, invalkrachten kunnen zonder zorgen de zieke docent vervangen. Een gezonde werkomgeving.

Complexe wet- en regelgeving.

De wet en regelgeving rondom flexibele arbeid is mede door de Wet Werk en Zekerheid complexer geworden. Onder de huidige wetgeving mogen schoolbesturen in drie jaar zes contracten aanbieden aan een invalkracht. Echter, een invalkracht inzetten voor een uur, een dag of een enkele week betekent dat er al één contract verspeeld is. Daarom is in de maanden januari, februari en maart de zogenoemde ‘ketenbepaling’ opgeschort. Dat betekent dat scholen in deze periode een onbeperkt aantal contracten aan mogen bieden, mits het om inval voor ziekteverzuim gaat en maximaal voor 14 dagen. Het gaat hier om een tijdelijke oplossing en geen structurele aanpak.

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van Payper ontzorgen wij u op dit gebied. Wij houden wet- en regelgeving in de gaten en zorgen dat u maximale flexibiliteit behoudt.

Verschil tussen een invalkracht en een vaste docent?

Invalkrachten die door Payper verloond worden krijgen hetzelfde salaris, dezelfde vergoedingen en ontslagbescherming als medewerkers die wel rechtstreeks bij de werkgever in dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat er goed voor uw invalkrachten gezorgd wordt.

Certificering

Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd en SNA geregistreerd. De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Hiernaast wordt er afgedragen op G-rekeningen voor volledige zekerheid.

UW VOORDELEN


 • Geen doorbetaling bij ziekte

  Dit nemen wij voor onze rekening.

 • Maximale flexibiliteit

  Vrije keus type contract & contractduur.

 • Tijdsbesparing

  Geen tijd meer besteden aan personeelsdossiers, ziekteverzuimbeheer en administratie: aanmelding, registratie, uitbetaling, loonspecificaties, jaaropgave.

 • Besparing personeelskosten

  Alle personeelsgerelateerde kosten, zoals verzekeringen, salarisadministratie en pensioen vervallen.

 • Onbeperkte proeftijd

  U zit nergens aan vast

WAAR STAAT PAYPER VOOR

Payper heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan met de kernwaarden: Scherp, Zorgvuldig en Flexibel.

Dat betekent goede zorg voor u en uw werknemers. U kunt erop rekenen dat we altijd zeggen en doen wat het beste voor u is. Geen onverwachte kosten in een latere fase. U weet direct wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Wij zorgen dat u uw invalkrachten zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt zetten. Zodat u zich samen met hen kunt richten op datgene wat belangrijk is; goed onderwijs verlenen. En daar profiteert uiteindelijk iedereen van.

HOE WERKT PAYROLL BIJ PAYPER?

 • U werft uw eigen docenten
 • Invalkracht vult inschrijfset in; u stuurt dit naar Payper
 • INvalkracht kan zich ook via onze webportal inschrijven
 • Payper stuurt bevestiging afspraken naar u en het contract naar de invalkracht
 • U geeft (vier)wekelijks uren online door
 • Payper verwerkt (vier)wekelijks uren en betaalt salarissen
 • U ontvangt een gespecificeerde factuur voor gewerkte uren
 • U kunt online uren accorderen, werkbriefjes en facturen inzien
 • Invalkrachten kunnen online met een inlogcode urenbriefjes en loonstroken inzien, opslaan en afdrukken

VEELGESTELDE VRAGEN
NIEUWS – ONDERWIJS


WIJ BESPREKEN GRAAG UW BENODIGDHEDEN


Vrijblijvend contact opnemen
Laat hier uw gegevens achter, dan neemt een van onze adviseurs vrijblijvend contact met u op om uw behoeften door te spreken.

Pascal Peters

Senior Salesmanager

Dennis van Hilten

Key Account Manager