Over Payper


Payper is een ervaren strategische HR-partner op het gebied van flexibele arbeid en personeelsorganisatie. Met Payper als partner vang je pieken en dalen in je organisatie flexibel op, is je administratie efficiënt geregeld en ben je verzekerd van actuele HR expertise. Payper is koploper als het gaat om innovatie in digitale HR-dienstverlening. Gemak en transparantie voor werkgever én werknemer staat daarbij voorop. Welkom in de toekomst van HR.

Onze missie

Medewerkers bepalen de kwaliteit van een organisatie en zijn dus je kostbaarste asset. Momenteel gaan de ontwikkelingen razendsnel en is flexibiliteit noodzaak. Payper helpt met het optimaal inrichten van de flexibele werkschil. Wij hechten waarde aan een goede verstandhouding en transparantie. Op basis van de koers die je vaart en jouw stip aan de horizon nemen we je personeelszaken uit handen en dragen bij aan goed werkgeverschap. Door te focussen op automatisering, operational excellence, kennisvergaring en -deling helpen wij jou en jouw organisatie te groeien. Zo kun jij je focussen op jouw core business en samen met je werknemers het beste uit jouw organisatie halen.

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak. Payper heeft een eigen team van ICT-ontwikkelaars dat dagelijks werkt aan het uitbreiden en optimaliseren van het platform. Met deze ontwikkelkracht zijn we in staat om maatwerk te leveren en snel te handelen. We blijven investeren in PayperOne omdat we geloven in innovatie en nieuwe technologieën omarmen.

Feiten & Cijfers

Hieronder tref je een aantal feiten en cijfers die ons typeren. Van het aantal klanten die wij bedienen tot de totale omzet van 2019!

1.093

klanten

   € 76.100.000

   omzet in 2018

   5.023

   medewerkers in dienst

    Gegarandeerd in goede handen

    Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA geregistreerd, NIRPA geregistreerd en lid van HR Open Standards. De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Payper staat ingeschreven bij het Register Normering Arbeid. Dit bewijst dat onze administratie- en HR-diensten aan strenge kwaliteitsrichtlijnen voldoen, onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken en dat we loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct afdragen.

    HROpenStandards_logo_Payper_payroll

    Alles weten over Payroll?


    Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

    Vraag het gratis boek aan
     

    VanderValk_logo_Payper_payroll
    AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
    Humanitas_logo_Payper_payroll
    Werktalent_logo_Payper_payroll
    Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
    Jumbo_Logo_Payper
    Panos_logo_Payper_payroll
    Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
    BurgerKing_logo_Payper_payroll
    Subway_logo_Payper_payroll