Jaarverslagen


Jaarverslag 2017

In 2017 heeft Payper wederom een sterke groei gerealiseerd. De omzet in 2017 is met 15% toegenomen tot €82 miljoen.

Payper ziet een onverminderde vraag naar flexibele arbeid in de markt. De Flexibele Schil is de afgelopen jaren met 10 procentpunt gegroeid waardoor nu meer dan een derde van de Nederlandse beroepsbevolking in de Flexibele Schil werkt. Het aandeel payroll-banen blijft naar verwachting 3% in de komende jaren.

"De ontwikkeling waar Payper trots op is, is dat wij in een korte tijd PayperOne hebben ontwikkeld en het staat als een huis. Met PayperOne kunnen we klanten aan ons binden die we voorheen niet konden bedienen. Met deze ontwikkeling zijn we klaar om de ambitieuze doelstellingen van 2020 te behalen"
Eric Snoeren - CFO Payper
Door de stijging in het aantal banen blijft payroll een groeibranche. Arbeid blijft voor werkgevers duur, complex en risicovol door de toegenomen wet- en regelgeving. Het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap blijft hierdoor een aantrekkelijke optie.
In DIENST
0
FLEX WERKNEMERS

De omzet bedroeg
0
in 2017
DE EBITDA BEDROEG
0
IN 2017

PAYPER HEEFT
0
KLANTEN

“Na de obligatie emissie in 2016 hebben we geïnvesteerd in PayperOne. Deze investeringen hebben zich in 2017 uitbetaald en is het systeem opgeleverd voor alle klanten en medewerkers.  Met PayperOne hebben we bereikt wat we begin 2017 voor ogen hadden”

Edwin Schaap – CEO Payper

“De omzet ontwikkeling van Payper in 2017 is met 15% gegroeid naar een volume van 82 miljoen euro omzet. Uiteraard zijn we daar heel erg content mee. In het verleden hebben wij aangegeven dat wij ambities hebben om overnames te doen en dat zal nu in een versneld tempo gaan plaatsvinden”

Eric Snoeren – CFO Payper


Download jaarverslag 2017

Deel ons jaarverslag!