Image
Image

Bedrijfsjurist
24-32 uur

Breng je bedrijfsjuridische carrière to the next level! Wil jij je eigen afdeling opzetten en snel resultaat zien? Ontwikkel jij de toekomst van de flexbranche? Ambieer jij een baan waarin je direct samenwerkt met directie en collega’s? Dan zoekt Payper jou!

Wat ga je doen?

Als Jurist van Payper ben JIJ  het juridische kennispunt van de organisatie! Je bent dan ook verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van deze afdeling. Dit doe je door de wetgeving te borgen binnen alle (operationele) processen richting opdrachtgevers en payrollmedewerkers. Je geeft advies (gevraagd en ongevraagd) aan directie en medewerkers van Payper met betrekking tot beleidsmatige zaken en juridische vraagstukken. Ook voer je zelfstandig zaken uit op het gebied van arbeidsrecht, zaken grenzend aan het ondernemersrecht, algemeen contractenrecht en sociale zekerheidsrecht.

Daarnaast signaleer je wijzigingen inzake wet- en regelgeving en draag je zorg voor een tijdige en correcte kennisoverdracht binnen Payper en/of betrokkenen. Indien noodzakelijk onderhoud je contact voor het inwinnen van advies met externe partijen.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO Rechten studie aangevuld met 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ambitie om als eenpitter de  juridische afdeling van Payper op- en uit te bouwen.
  • Hands-on werkhouding waardoor je de theorie makkelijk vertaald naar de praktijk.

Wat biedt Payper

Een interessante baan binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris (minimaal € 2800 en maximaal € 3700)
  • 25 vakantiedagen en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
  • Interessante bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
  • Elke dag vers fruit op kantoor

Daarnaast zit ons kantoor op een A1 locatie in Breda: met de auto 3 minuten rijden vanaf de A16 e/o met openbaar vervoer 1 minuut lopen vanaf trein- e/o busstation. Op vrijdag sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Elke maand hebben we een employee of the month benoeming. Regelmatig wordt er op initiatief van collega’s een intern sporttoernooi georganiseerd en 2 keer per jaar hebben we met alle collega’s een heel gezellig personeelsuitje.

Over Payper

Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Iedereen binnen Payper werkt dan ook aan een gezamenlijk doel; naar de beurs in 2020. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”.  Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn  belangrijke sleutelwoorden die in ons hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

Meer informatie of direct solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Christel de Bie: +31 76 544 93 45.

Je kunt solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar Recruitment: Recruitment@payper.nl. Je kunt ook direct reageren door onderstaande formulier in te vullen.

Christel de Bie

HR


Deel deze vacature