Casemanager Verzuim (m/v 30 uur)

 

Wie zijn wij?

Payper is een snel groeiende onderneming op het gebied van payrolloplossingen, HR ondersteuning en advisering aan bedrijven in de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie, horeca en uitzendbureaus. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandige uitzendbureaus. Onze bedrijfscultuur is informeel, ondernemend en resultaatgericht.

Wij zijn per direct op zoek naar een:          Casemanager Verzuim (m/v) – 32 uur per week

Functieomschrijving.

Als Casemanager Verzuim ben je dé specialist als het gaat om het terugdringen van ziekteverzuim en het stimuleren van werkhervatting. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van het verzuimproces bij flexwerkers werkzaam bij Payper inclusief Eigen Risico Drager voor twee entiteiten. Naast kort verzuim heb je te maken met langdurig (complex) verzuim waarbij je face-to-face contact onderhoudt met verzuimende flexwerkers als dat nodig is. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de contacten met het UWV, Arbodienst, opdrachtgevers en overige betrokkenen tijdens het verzuimproces. Je zorgt voor een tijdige, correcte en rechtmatige uitvoering van de Ziektewet en voert maatregelen en boetebeleid uit in het kader van deze wet. Kortom, je bent zelf de regisseur, begeleider en uitvoerder van de verzuimdossiers.

De ideale kandidaat:

  • Brengt aantoonbare ervaring mee met ziekteverzuim en eigen risicodragerschap;
  • Beschikt over actuele kennis van de Wet Verbetering Poortwachter, socialeverzekering (WIA, WAO) en arbeidsrecht;
  • Is woonachtig in de omgeving van Breda en in het bezit van rijbewijs B;
  • Is beschikbaar voor 30 uur per week verdeeld over 5 werkdagen;
  • Beschikt over een hands-on-mentaliteit, is assertief en zelfstandig.

Daarnaast ben jij:

  • Resultaatgericht;
  • Ondernemend;
  • Probleemoplossend;
  • Communicatief sterk;
  • Teamspeler.

Wij bieden:

Bij Payper kom je te werken met enthousiaste en gedreven collega’s in een jonge en dynamische werkomgeving in een groeiende markt. Payper waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie of direct solliciteren kun je mailen naar recruitment@payper.nl of contact opnemen met Christel de Bie op telefoonnummer 076-5449345.

 

Deze velden zijn verplicht *

Curriculum Vitae

*

Motivatiebrief

*

Deel deze vacature