Image
Image

Consulent Payroll ( 40 uur )

Heb jij ervaring binnen de uitzendbranche? Ben jij super goed in relatiebeheer? Werk je graag in een team aan je eigen taken? Dan ben JIJ de toegevoegde waarde van Payper!

Wat ga je doen?
Als Consulent Payroll ben je samen met je collega’s van het klantteam verantwoordelijk voor de optimale klanttevredenheid van jouw klanten. Jij bent hierin het 1ste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als per mail. Je beantwoordt de operationele vragen van nieuwe en bestaande klanten m.b.t. gewerkte uren, facturen, cao toepassingen. Daarnaast help je de klant met het gebruik van PayperOne. Binnen het gehele payroll proces signaleer je knelpunten en ben je in staat om deze zelfstandig op te lossen en uit te voeren.  Hiervoor werk je vaak samen met de andere afdelingen binnen Payper.

Jouw profiel?

  • HBO werk en denkniveau aangevuld met aantoonbare ervaring binnen de uitzendbranche
  • Zelfstandig, klantgericht, oplossings- en resultaatgericht werken daar draai je je hand niet voor om
  • In staat om binnen een dynamische werkomgeving je eigen werk te plannen en organiseren

Wat biedt Payper?
Een interessante baan binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris (minimaal €2205 en maximaal €2756)
  • 25 vakantiedagen p/j en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
  • Interessante bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
  • Elke dag vers fruit op kantoor

Daarnaast zit ons kantoor op een A1 locatie in Breda: met de auto 3 minuten rijden vanaf de A16 e/o met openbaar vervoer 1 minuut lopen vanaf trein- e/o busstation. Op vrijdag sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Elke maand hebben we een medewerker van de maand benoeming. Regelmatig wordt er op initiatief van collega’s een intern sporttoernooi georganiseerd en 2 keer per jaar hebben we met alle collega’s een heel gezellig personeelsuitje.

Over Payper
Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Iedereen binnen Payper werkt dan ook aan een gezamenlijk doel; naar de beurs in 2020. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca en uitzendbranche. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”.  Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn  belangrijke sleutelwoorden die in ons hele proces en bij alle medewerkers terugkomen. Onze bedrijfscultuur is informeel, ondernemend en resultaatgericht.

Meer informatie of direct solliciteren
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Christel de Bie: +31 76 544 93 45.

Je kunt direct reageren door onderstaande formulier in te vullen.

Christel de Bie

HR

Deel deze vacature