Consulent Payroll


Heb jij ervaring binnen de payroll-/ flexbranche? Ben jij super goed in relatiebeheer, neem jij graag zelf de verantwoordelijkheid en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan ben JIJ de toegevoegde waarde van Payper!

Wat ga je doen?
Als Consulent Payroll ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de optimale klanttevredenheid van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als per mail. Je adviseert en beantwoordt vragen over het gehele payroll proces. Onderwerpen zoals salarisadministratie, facturatie en het gebruik van ons eigen platform PayperOne komen hierbij aan bod. Je signaleert knelpunten en je bent in staat om deze zelfstandig op te lossen en uit te voeren. Hiervoor werk je dagelijks samen met de andere afdelingen binnen Payper.

Jouw profiel?

 • HBO werk en denkniveau
 • Werkervaring in de flexbranche is een must
 • Zelfstandig, proactief en klant-/ oplossingsgericht
 • In staat om binnen een dynamische werkomgeving je eigen werk te plannen en organiseren

Wat bieden we jou?
Een interessante baan binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen p/j en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
 • Interessante bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Elke dag vers fruit op kantoor

Over Payper
Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie, horeca en de uitzendbranche. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”. Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke sleutelwoorden die in ons hele proces en bij alle medewerkers terugkomen. Onze bedrijfscultuur is informeel, ondernemend en resultaatgericht.

"Bij Payper krijg ik alle ruimte om mijn werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Hierdoor kan ik een echte band opbouwen met mijn klanten en van meerwaarde voor ze zijn."

 • Bram van der Velden

  Consulent Payroll

Meer informatie of direct solliciteren
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen via telefoon 076-5449345. Om direct te solliciteren kun je je gegevens, inclusief CV en motivatiebrief mailen naar Recruitment: Recruitment@payper.nl

 

A week in the life of...

Altijd al willen weten hoe het is om bij Payper te werken?

Met 'A week in the life of' krijg je een exclusief kijkje in zowel het zakelijke als het privé leven onze collega’s!

Neem snel een kijkje!
Image