Wanted: HBO Schoolverlater

Schoolverlater die zich wilt ontwikkelen tot een professional op het gebied van salaris en arbeid.

Wij zijn op zoek naar een HBO schoolverlater die wij kunnen klaar stomen als een volwaardige collega voor het Customer Implementation Team. Dit kennisteam is verantwoordelijk voor een zorgvuldige en tijdige implementatie van nieuwe klanten zodat een excellente salarisverwerking met een correcte naleving van de wet- en regelgeving is gewaarborgd.

Bij het implementeren van nieuwe klanten ga je de gemaakte contractafspraken verwerken in ons systeem. Je kunt hierbij denken aan het inrichten en invoeren van de juiste kostprijzen, wettelijk bepaalde premies en het toepassen van de beloningssystematiek conform de geldende cao.

Ben jij een Pietje Precies die het hoofd koel weet te houden bij drukte? En ben je bereid om zelf te investeren in jouw eigen succes? Dan investeert Payper ook graag in jou en geeft je een mooie kans om een echte professional van jou te maken. De kneepjes van ons vak worden je in de praktijk bijgebracht door ervaren collega’s volgens het principe ‘learning by doing’. Voor de basiskennis en verdieping van de sociale en fiscale wetgeving bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding VPS (Vakopleiding Payroll Service).

De ideale kandidaat heeft het HBO-diploma net op zak, met studierichting personeel of financieel. Heeft affiniteit met salarisverwerking, cao’s en wet-en regelgeving en is woonachtig in de omgeving van Breda.

Payper is een jonge en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd op het gebied van payroll oplossingen, HR ondersteuning en advisering aan uitzendbureau’s en MKB-bedrijven. Onze cultuur is ondernemend, dynamisch en informeel. Na een week hard knallen sluiten we de werkweek af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatiebrief naar:

recruitment@payper.nl

Deel deze vacature