Junior Cloud Application talent (m/v 40 uur)


Wie zijn wij?
Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Dit blijkt onder meer uit het winnen van de gouden FD Gazelle Award en de High Growth Award. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Uitzendbureaus worden bedient met Backoffice Service. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn daarbij de 2 belangrijkste kernbegrippen die in het hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

In 2016 is Payper Labs opgericht, een apart bedrijf dat Payper bedient met software-oplossingen. Onze primaire focus is de ontwikkeling van Payper One – een CRM & HRM oplossing voor Payper. Het platform is gebouwd op het overbekende CRM-systeem Salesforce. Dit geeft Payper Labs de mogelijkheid om razendsnel te ontwikkelen, testen en publiceren van nieuwe functionaliteit voor zowel Payper als haar klanten. Stap voor stap werken we toe naar échte HR analytics, waar zowel flexkracht en opdrachtgever baat bij hebben. Payper Labs is op zoek naar:

Junior Cloud Application talent

Salesforce CMS software | Java, PHP, C#, Ajax, Soap, REST, Eclipse

Functieomschrijving:
In teamverband werk je nauw samen met onze Salesforce consultants aan verschillende uitdagende projecten. Jouw passie voor developen zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte wilt zijn van de nieuwste technieken. Daarnaast denk je actief mee aan het design, durf je duidelijk je mening en feedback aan collega’s te geven. Als Junior Cloud Application wil je gewoon lekker leren en doorgroeien.

Je kan zowel zelfstandig als in een teamverband uitstekend functioneren.

De ideale kandidaat:
Payper zoekt een junior talent met enige werkervaring in het ontwikkelen van webapplicaties en object geörienteerd programmeren. Je bent gretig om nieuwe kennis op te doen en bereid om veel te leren. Naast een grote passie voor programmeren en IT in het algemeen ben je creatief in het oplossen van technische vraagstukken en houd je overzicht op de bedrijfsprocessen. Voldoe je daarnaast aan onderstaande criteria, reageer dan snel op deze functie;

 • Circa 2 tot 4 jaar werkervaring in webdevelopment;
 • Actieve kennis van HTML, JavaScript, Ajax, SOAP en REST;
 • Goede kennis rond SQL en relationele databases;
 • Bekendheid met Java, PHP of C#;
 • Kennis van Salesforce is een pré
 • Woonachtig in de omgeving van Breda

Daarnaast voldoe je aan de volgende competenties:

 • Analytisch vermogen
 • Oplossingsgericht
 • Klant- en servicegericht
 • Teamplayer
 • Proactief handelen

Wat biedt Payper:
Wij bieden jou de kans om in de leukste markt en branche van Nederland te werken. Payper geeft jou veel verantwoordelijkheid met alle ruimte voor eigen inbreng in een open en no-nonsense werksfeer. Naast een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden inclusief een aantrekkelijke bonusregeling krijg je bij ons alle kans voor persoonlijke ontwikkeling.

Deel deze vacature