Online Marketeer
(32 / 40 uur)

Maar niet zomaar een Online Marketeer! Wij zoeken een nieuwsgierige creatieveling die op strategisch niveau de grote lijnen kan schetsen en vervolgens niet bang is om zijn handen vies te maken. Een durfal die moeilijke beslissingen durft te nemen omdat je echt in je plannen gelooft. Een verbinder die samen met collega’s vol passie de lat net weer wat hoger legt. Je bent ondernemend en voert je honger naar kennis en wens om alsmaar beter te worden door eigen initiatieven op te zetten, te testen en te optimaliseren. Je hebt liefde voor je vak en bent trots op je werk.

Wat ga je doen?

Je geeft mede vorm aan de nieuwe Marketing en Communicatie strategie en je bent samen met je marketing collega ook verantwoordelijk voor de uitvoering. Als innovatieve speler is het voor Payper belangrijk dat onze diensten juist vermarkt worden. Je zult dan ook veel aandacht besteden aan het uitzetten en uitvoeren van productontwikkeling en (content-) campagnes.

Daarnaast ligt een nadruk op conversie optimalisatie en leadgeneratie om in samenwerking met Sales de commerciële doelen te realiseren. De tools die je hiervoor gebruikt zijn SEO, Google Analytics / Adwords en Marketing Automation (Pardot).

Jouw Profiel

  • HBO/ WO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 3 jaar relevante ervaring
  • De ambitie om de afdeling Marketing en Communicatie naar een hoger niveau te brengen.
  • Creatief, Innovatief en ondernemend zijn je kerncompetenties

Wat biedt Payper?

Een interessante baan binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen p/j en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
  • Interessante bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
  • Elke dag vers fruit op kantoor

Daarnaast zit ons kantoor op een A1 locatie in Breda: met de auto 3 minuten rijden vanaf de A16 e/o met openbaar vervoer 1 minuut lopen vanaf trein- e/o busstation. Op vrijdag sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Regelmatig wordt er op initiatief van collega’s een intern sporttoernooi georganiseerd en 2 keer per jaar hebben we met alle collega’s een heel gezellig personeelsuitje.

Over Payper

Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Iedereen binnen Payper werkt dan ook aan een gezamenlijk doel; naar de beurs in 2020. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”.  Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn  belangrijke sleutelwoorden die in ons hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

Meer informatie of direct solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronnie van Dijk, Online Marketeer. Om direct te solliciteren kun je je cv aangevuld met motivatie mailen naar recruitment@payper.nl.

Ronnie van Dijk

Marketeer

Deel deze vacature