Online Marketing & Communicatie Medewerker
(m/v 32-40 uur)

Wie zijn wij

Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Iedereen binnen Payper werkt dan ook aan een gezamenlijk doel; naar de beurs in 2020. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”.  Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn dus belangrijke sleutelwoorden die in ons hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

Functiebeschrijving

Je gaat je o.a. bezighouden met inrichten van (cross-mediale) campagnes, posten op onze social media kanalen (waarbij je inhaakt op de actualiteit). Hiernaast richt je landing pages in, maak je e-mailings op en schrijf je teksten voor on- en offline media. Hierbij schakel je met stakeholders uit de interne organisatie, klanten en externe bureaus. Een mooie uitdaging dus voor een marketeer die toe is aan een 2de stap en die ons bedrijf verder wil helpen.

Functie eisen

  • HBO/ WO opleiding (marketinggericht)
  • Minimaal drie jaar ervaring in een generalistische Online Marketing –rol
  • Operationeel, tactisch en strategische Online Marketing –ervaring
  • Ervaring met het generen van Traffic en Conversie Optimalisatie
  • Ervaring met een emailmarketing
  • Ervaring met content creatie / teksten schrijven
  • SEO/SEA, Google Analytics & HTML/CSS
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur
  • Ervaring met B2B

Wij bieden

Bij Payper kom je te werken met enthousiaste en gedreven collega’s in een jonge en dynamische werkomgeving in een groeiende markt. Payper waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden onze werknemers goede arbeidsvoorwaarden: jouw salaris is marktconform.

Meer informatie of direct solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia Berendse of voor inhoudelijke vragen met Ronnie van Dijk.

Om direct te solliciteren kan je je cv aangevuld met motivatie mailen naar recruitment@payper.nl.

Ronnie van Dijk

Marketeer

Deel deze vacature