Meeloopstage Marketing


Ben je zelfstandig, creatief, durf jij out of the box te handelen en vind je het fijn om verschillende kanten van het marketing- en communicatievak te leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Tijdens deze allround stage ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes binnen Payper. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van marketing/communicatie en werkt mee aan zowel offline als online acties.

Wie ben jij?

  • Een HBO Student Communicatie of Commerciële Economie.
  • Je hebt passie voor content marketing, communicatie en/of (online) marketing.
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en creatief.
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur vanaf september 2019.

Wat bieden we jou?
Een interessante en vooral leerzame stage binnen een team van enthousiaste en gedreven (marketing) collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving. En natuurlijk met gezellige collega’s die regelmatig wat leuks gaan doen met elkaar.

Daarnaast krijg je ook een stage vergoeding van € 350,00 per maand (op ft basis) en een gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool. Ons kantoor bevindt zich op een A1 locatie in Breda: met de auto 3 minuten rijden vanaf de A16 e/o met openbaar vervoer 1 minuut lopen vanaf trein- e/o busstation.

Over Payper
Payper biedt als strategische partner op het gebied van flexibele arbeid structurele oplossingen aan op het gebied van payroll, backoffice services en HR-management. Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in het eigen platform genaamd PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software.

"Binnen Payper ben ik doorgegroeid van Customer Contact Medewerker naar Online Marketeer. Om mijn kennis te vergroten heb ik NIMA A online Marketeer gevolgd met dank aan Payper. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat ik krijg."

  • Ronnie van Dijk

    Online Marketeer

Meer informatie of direct solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronnie van Dijk, telefoon 076-5449345. Om direct te solliciteren kun je je gegevens, inclusief CV en motivatiebrief mailen naar Recruitment: [email protected]

Je kunt ook direct reageren door onderstaande formulier in te vullen.

Ronnie van Dijk

Marketeer

A week in the life of...

Altijd al willen weten hoe het is om bij Payper te werken?

Met 'A week in the life of' krijg je een exclusief kijkje in zowel het zakelijke als het privé leven onze collega’s!

Neem snel een kijkje!
Image