Image
Image

Stagiair Online Marketing en Communicatie
32 – 40 uur

Heb jij een passie voor Online Marketing en Communicatie? Ben je zelfstandig en durf jij out of the box te handelen? Ambieer jij een stage waarin je kan meewerken? Dan zoekt Payper jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair ga je meewerken op de afdeling Online Marketing en Communicatie. Je gaat je bezighouden met aan de ene kant Communicatie: mailingen naar opdrachtgevers opstellen, beheren van social media kanalen en content creatie. Ook ga je een communicatiekalender opstellen. Daarnaast ga je het interne communicatieplatform beoordelen en ontvangen we graag verbeter adviezen en ondersteun je andere afdelingen met het vormgeven van hun externe communicatie. Op Marketinggebied help je mee campagnes te bedenken voor onze dienstverlening en innovaties en heb je je eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering.

Jouw profiel

  • HBO Student Communicatie of Commerciële Economie.
  • Passie voor content marketing, communicatie en online doelgroepbenadering.
  • Ondernemend, zelfstandig, creatief en innovatief zijn woorden die omschrijven wie jij bent.
  • Basiskennis Adobe Photoshop en Illustrator is een pré.
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur vanaf september 2018.

Wat biedt Payper

Een interessante inhoudelijke stage binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Payper werkt met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld om door te stromen naar een andere functie binnen het bedrijf. We bieden onze stagiair daarnaast:  

  • € 350, 00  stagevergoeding p/mnd op ft basis
  • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
  • Elke dag vers fruit op kantoor

Daarnaast zit ons kantoor op een A1 locatie in Breda: met de auto 3 minuten rijden vanaf de A16 e/o met openbaar vervoer 1 minuut lopen vanaf trein- e/o busstation. Op vrijdag sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Elke maand hebben we een employee of the month benoeming. Regelmatig wordt er op initiatief van collega’s een intern sporttoernooi georganiseerd en 2 keer per jaar hebben we met alle collega’s een heel gezellig personeelsuitje.

Over Payper

Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Iedereen binnen Payper werkt dan ook aan een gezamenlijk doel; naar de beurs in 2020. Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere de retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Hierbij handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”.  Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn  belangrijke sleutelwoorden die in ons hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

Meer informatie of direct solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronnie van Dijk, telefoon 076-5449345. Om direct te solliciteren kun je je gegevens, inclusief CV en motivatiebrief mailen naar Recruitment: Recruitment@payper.nl
Je kunt ook direct reageren door onderstaande formulier in te vullen.

Ronnie van Dijk

Marketeer

Deel deze vacature