Security

Payper Backoffice Services ziet omzetgroei intermediaris verder doorzetten

BREDA – Payper kijkt terug op het eerste kwartaal van 2014 waarin de omzet bij klanten van de backoffice services, Payper Intermediairs, toeneemt. De zorgsector is nog een zorgenkindje, maar alle overige branches blijven stabiel of gaan weer “dik in de plus”.

De omzet over het eerste kwartaal 2014 is uitgekomen op € 6 miljoen dit is een stijging van 22,4% ten opzichte van het eerste kwartaal 2013 (€ 4,9 miljoen). De groeipercentages tussen de branches lopen erg uiteen. Horeca en Logistiek blijven stabiel, terwijl er een stijging is waar te nemen binnen Retail met 10%. In de branches Industrie en Beveiliging groeit de omzet zelfs tot meer dan 50%.

Steeds meer zelfstandig uitzendbureaus kiezen voor de onafhankelijke, professionele en transparante dienstverlening die Payper biedt. Er is ruime aandacht voor maatwerk, toegesneden op de branche en specifieke eisen van de intermediair. Het aantal intermediairs dat gebruikt maakt van de diensten van Payper is in het eerste kwartaal met 50% toegenomen.

Deel dit bericht!