Payper is de rugsponsor van NAC

Payper geeft NAC én teamplay rugdekking

Payper is vanaf het seizoen 2016/2017 de nieuwe rugsponsor van NAC Breda. Het payrollbedrijf, gevestigd in Breda, prijkt de komende twee seizoenen op de onderrug van de spelers van de Parel van het Zuiden, met een optie voor nog een seizoen. Daarnaast wordt Payper ook partner van [email protected] en adopteert het bedrijf het project ‘Niemand Buitenspel’. Algemeen Directeur Edwin Schaap en Financieel Directeur Eric Snoeren waren dinsdag in het Rat Verlegh Stadion om het contract te ondertekenen.

Payper is een bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsdiensten en met name op het gebied van flexibele werknemers. Zo zorgt het payrollbedrijf met de payroll service voor een overname van het juridisch werkgeverschap van bedrijven, verzorgt Payper met de backoffice service het administratieve proces en geeft het bedrijf strategisch advies en ondersteuning op het gebied van HRM.

De afgelopen jaren steeg de omzet van Payper van €23 miljoen in 2013 naar €59,1 miljoen in 2015. Mede daarom ontving het bedrijf in 2014 de Gouden FD Gazellen Award, als erkenning voor de sterkst groeiende middelgrote onderneming van Noord-Brabant. In 2015 was Payper de snelste groeier in de gehele flexbranche. Ook 2016 mag reeds succesvol worden genoemd doordat Payper de Nationale Business Succes Award binnen haar branche heeft gewonnen.

De vaste waarde
Justin Goetzee: “Het is prachtig dat zo’n snelgroeiend, ambitieus én Bredaas bedrijf zich op meerdere vlakken en meerdere jaren aan NAC verbindt en het vertrouwen uitspreekt in de toekomst van onze club. Niet alleen als shirtsponsor, maar zeker ook op maatschappelijk vlak. Onlangs stroomden zes deelnemers van Niemand Buitenspel uit naar de arbeidsmarkt en dankzij deze investering kunnen we dit project nog meer kracht bijzetten.

“Payper is de vaste waarde in flexibel werk, NAC de vaste waarde voor Breda”

Edwin Schaap: “De keuze voor NAC is een logische. Behalve het voor ons belangrijke maatschappelijke component is het tevens de ambitie die ons enorm aanspreekt. Een echte doe-cultuur!”

Deel dit artikel!