Edwin Schaap

Payper HRM hoort bij de grootste kwalitatieve groeiers

BREDA – Payper HRM is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen in Nederland strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. En niet alleen de kwantitatieve groei wordt bij deze award beoordeeld, juist de kwalitatieve kenmerken van die groei gaan bij deze verkiezing stevig onder de loep van de jury. De High Growth Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Op 25 november 2015 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland in Utrecht bekend gemaakt.

Payper HRM oprichter en ceo Edwin Schaap is blij met de nominatie. “Onze strategie is gericht op kwalitatieve groei. We laten ons daarin leiden door goed werkgeverschap in flex. Daarmee handelen wij al naar de intentie die politici uitspreken. Minister Lodewijk Asscher is een groot voortrekker van kwalitatieve flex, waaronder payrolling. Payper HRM wil één van de voorbeeld bedrijven zijn in Nederland als het gaat om die kwalitieve flex. Dat hebben we uitgesproken en daar handelen we naar. Het is een enorm compliment als je vanwege die kwalitatieve groei wordt beloond”.

High Growth Awards 2015
Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 25 november 2015 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking bij Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Deel dit bericht!