Partner van supermarkten

Payper is partner van dag van de supermarkt

BREDA – De groeiende behoefte aan flexibilisering en risicospreiding van personeel (Onderzoek: ABU/TNO, mei 2014*) bij supermarkt ondernemers, vraagt om ervaren en gecertificeerde bedrijven als Payper Retail. Met 20 jaar ervaring in hrm & payroll en in het bezit van alle certificeringen is Payper dé partner in payrolling van supermarktmedewerkers.

Honderden medewerkers van Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus en andere supermarkten ervaren inmiddels het onderscheidende “your people’s employer” principe. Zekerheid voor de ondernemer en goed werkgeverschap voor de werknemer.

Nieuwe wet Werk & Zekerheid
Payper is op 29 oktober partner van de Dag van de Supermarkt om nog breder uit te dragen dat Payper payrolling voor supermarkten daadwerkelijk meerwaarde heeft. Er is een partnership gesloten met Distrifood, hét weekblad voor de supermarktbranche en de organisator van de dag die bol staat van kennis uitwisseling, inspiratie en persoonlijke contacten. Payper verzorgt op 29 oktober een kennissessie over flexibiliteit in personeel, de nieuwe inzichten door de invoering van de Wet Werk & Zekerheid en hrm en supermarkt payrolling in het algemeen.

Uitbesteden van flexpool
Payper, your people’s employer biedt hrm diensten en oplossingen voor het uitbesteden van flexpools via bijvoorbeeld payrolling in branches als industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Daarbij handelt Payper vanuit het principe van “goed werkgeverschap”. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandig uitzendbureaus. Meer informatie op www.payper.nl.

*https://www.tno.nl/downloads/de_toekomst_van_flex_tno_rapport.pdf

 

Deel dit bericht!