uitrol landelijk franchisenemernetwerk

Payper kiest voor landelijke uitrol franchisenetwerk

BREDA – Payper, your people’s employer heeft voor de uitbreiding van het landelijke franchisenetwerk een exclusieve overeenkomst gesloten met Avance werving & selectie.

 Aad van Endhoven, managing director van de Bredase vestiging van Avance is inmiddels aan de slag met de werving van zelfstandig ondernemers die deel willen uitmaken van het groeiende Payper netwerk. De eerste kandidaten zijn inmiddels aan de directie van Payper voorgesteld.

“Payrolling groeit elk jaar gestaag vanuit de behoefte van de markt om meer flexibel om te gaan met menskracht in organisaties. Wij zijn in de afgelopen 15 jaar een ijzersterke partner gebleken op het gebied van payroll en HRM en groeien met deze markt mee. Daarom hebben we ervoor gekozen om de krachten te bundelen en nu ook nieuwe ondernemers te vinden die met ons mee willen groeien als franchisenemers”, vertelt algemeen directeur Edwin Schaap. Aad van Endhoven van Avance: “Ondernemend commercieel talent kan zich bij ons melden. Vervolgens gaan we het selectieproces in en volgt een kennismaking met Payper. Als er op persoonlijk en professioneel vlak een goede match is gemaakt, vervolgen we het traject met het uitwerken van een businessplan”.

Payper is een organisatie met expertise op het gebied van HRM en Payroll en biedt aan 2500 mensen werkgelegenheid in de branches horeca, retail, beveiliging, logistiek, zorg en industrie. Tevens biedt de organisatie een volledig servicecenter aan intermediairs. Er werken inmiddels drie franchisenemers in het netwerk van Payper.

Deel dit bericht!