Payper Eric Snoeren

Payper plust ruim 70% in 2013

BREDA – Payper noteert een omzetgroei van meer dan 70% voor 2013. Ruim de helft daarvan is afkomstig van de Payper backoffice services voor intermediairs. “Fijn om te zien dat onze groei doorzet. Zo ook het eerste kwartaal hebben wij al weer 5 nieuwe intermediairs als klant mogen verwelkomen. Daarnaast zien wij de eerste tekenen van herstel in de markt door de omzettoename bij onze intermediairs”, aldus Payper CFO drs. Eric Snoeren RA.

“We zien een groeiontwikkeling in diverse branches. Onze keuze voor specialisatie in onder meer retail, horeca, beveiliging, zorg, logistiek, industrie en intermediairs is in de markt niet onopgemerkt gebleven. We zien de behoefte aan een gedegen gesprekspartner binnen de branche als een meerwaarde. Daarvan is onze eigen Payper Horeca CAO misschien wel het beste voorbeeld.”
Payper Intermediairs heeft de eerste maanden van 2014 een stevige ontwikkeling doorgemaakt met de vorming van een nieuw servicecenter en de uitbreiding met een HR-manager en een jurist. Eric Snoeren daarover: “Enkele wensen van onze intermediairsklanten hebben we begin dit jaar beetgepakt en daarmee zijn we direct aan de slag gegaan. Nog in hetzelfde kwartaal kunnen we de eerste resultaten daarvan presenteren in de vorm van nog meer specialisme. Onze kwaliteitsfocus gaat nu echt zijn vruchten afwerpen”.

 

Deel dit bericht!