Payper presenteert zich op retail event

BREDA/HOUTEN – Payper Retail presenteert zich op 26 en 27 maart tijdens het Retail Event Nederland. Retail Event Nederland is dé vakbeurs waarop fysieke retailers zich laten inspireren en informeren over de nieuwste toepassingen en actuele trends binnen de retailsector. Payper heeft speciaal voor de standbezoekers een ludieke actie ontwikkeld, waarbij nieuwe klanten geheel in de stijl van winkelacties worden meegenomen.

Retail Event
De ontwikkelingen in het huidige retaillandschap gaan sneller dan ooit. Retail Event Nederland 2014 biedt de retailsector een podium waarop men zich uitgebreid op de hoogte kan laten stellen over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt. Daarnaast wordt de retailer via seminars en praktijkcases volledig bijgepraat over de meest actuele trends en thema’s binnen retail. In het programma gaat aandacht uit naar ondermeer “Een nieuwe manier van retailen, Experience & Design, Innovaties in Retail, Consumentengedrag van de nieuwe generatie en Toekomstperspectieven over retailen & winkelen in Nederland”.

Gratis inschrijven voor een bezoek aan de beurs én de stand (2.31) van Payper kan via de website van het event of door hier te klikken.

Deel dit bericht!