Payper Seminar

Donderdag 10 oktober | 12.00 uur - 17 .00 uur | Luchtvaartmuseum Aviodrome

De nieuwe wetgeving, Wet Arbeidsmarkt in Balans, bevat een pakket aan nieuwe maatregelen die het verschil tussen vast en flexibel werk moeten verkleinen. Wat gaat er nu allemaal veranderen ten opzichte van de huidige situatie?

Bekijk het programma

Meld je direct aan
 

Payper Seminar: De WAB in vogelvlucht

De krapte op de arbeidsmarkt en de alsmaar veranderende wetgeving maken het lastig voor werkgevers. Ben je net gewend aan de wijzigingen van de Wet Werk en Zekerheid komt de overheid in 2020 alweer met een nieuwe wet: Wet Arbeidsmarkt in Balans. De nieuwe wetgeving bevat een pakket aan nieuwe maatregelen die het verschil tussen vast en flexibel werk moeten verkleinen. Wat gaat er nu allemaal veranderen ten opzichte van de huidige situatie?

Op donderdag 10 oktober komt niemand minder dan Wim Davidse uitgebreid uitleg geven over de nieuwe wetgeving en wat voor bedreigingen maar ook kansen deze nieuwe wetten met zich mee brengen. Payper Seminar: De WAB in vogelvlucht | Donderdag 10 oktober | Direct aanmelden >>

Programma

12.00 uur - 13.00 uur

Ontvangst en lunch bij Luchtvaartmuseum Aviodrome.

13.00 uur - 13.15 uur

Opening middag en welkomstwoord door Payper.

13.15 uur - 14.30 uur

Drs Wim Davidse is toekomstverteller en strategisch flex- en arbeidsmarkt adviseur. Hij gelooft heilig in de vitale mix van energiek ondernemen en aanstekelijk werkgeverschap en de essentiële rol van flexibiliteit. Wim geeft flexbureaus en werkgevers daarom graag en met volle overtuiging inzicht & inspiratie en advies & coaching om onmisbare, energieke, succesvolle werkmerken te kunnen zijn in de Nieuwe Toekomst van de 4e Industriële Revolutie.

14.30 uur - 15.30 uur

Vlieg met ons mee en krijg een kijkje in de keuken bij het Aviodrome. Maak kennis met luchtvaarthelden en leer onder andere meer over de Nederlandse vliegtuigfabrikant Fokker tijdens een interessante rondleiding.

15.30 uur - 17.00 uur

Afsluiting met borrel bij het Aviodrome.
Image
Image
Image
Image
Image

Aanmelden

Je bent van harte welkom om het seminar op donderdag 10 oktober bij te wonen bij Luchtvaartmuseum Aviodrome.
Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.