Payper Seminar

Donderdag 18 april | 12.00 uur - 16.30 uur | Van der Valk

Hoe ga je om met een lastige medewerker? Wat te doen met een boze klant, of betweterige collega? Gaat dat gedoe met klagende medewerkers of afstandelijke collega’s dan nooit over? Wat maakt Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf? Over deze vragen gaat het seminar van Payper op donderdag 18 april.

Bekijk het programma Meld je direct aan
 

Payper Seminar: Ja-maar wat als alles lukt?

De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Hoe ervaren we die problemen? Als beren op de weg. We zijn geneigd er ja-maar tegen te zeggen. Problemen zijn lastige obstakels, die we zo snel mogelijk uit de weg moeten ruimen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Vastdenken’ noemen wij dat; van een probleem een ramp maken.

Omdenken, daar geloven we in. Geen Ja-maar, maar Ja-en. Niet het probleem wegwerken maar het probleem gebruiken als een nieuwe kans. Het is onze drijfveer om nieuwe mogelijkheden te zien, innovatief te zijn en continu te verbeteren.

Als klant heb jij geïnvesteerd in Payper. Als blijk van onze waardering investeren wij ook graag in jouw organisatie. Daarom nodigen we je uit voor een inspirerende bijeenkomst op 18 april gericht op omdenken. 

Payper Seminar: Ja maar wat als alles lukt? | Donderdag 18 april | Direct aanmelden >>

Programma

12.00 uur - 13.00 uur

Ontvangst en lunch bij Van der Valk Hotel Tiel.

13.00 uur - 13.15 uur

Opening middag en welkomstwoord door Payper.

13.15 uur - 14.30 uur

Theatraal programma over omdenken in communicatie. Dit Omdenkprogramma zet je aan tot een andere manier van denken en samenwerken. Van denken in problemen en beperkingen, naar denken in kansen en mogelijkheden.

14.30 uur - 15.30 uur

Krijg een kijkje in de keuken bij Van der Valk. Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen.

15.30 uur - 16.30 uur

Afsluiting met borrel op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. De Skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Aanmelden

Je bent van harte welkom om het seminar op donderdag 18 april bij te wonen bij Van der Valk International te Tiel.
Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.