Payper Seminar

Donderdag 19 april | 12.00 uur - 16.30 uur | Van der Valk

Lastige klant? Moeilijke collega? Hoera! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Meld je direct aan
 

Payper Seminar: Ja maar wat als alles lukt?

De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Hoe ervaren we die problemen? Als beren op de weg. We zijn geneigd er ja-maar tegen te zeggen. Problemen zijn lastige obstakels, die we zo snel mogelijk uit de weg moeten ruimen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Vastdenken’ noemen wij dat; van een probleem een ramp maken.

Omdenken, daar geloven we in. Geen Ja-maar, maar Ja-en. Niet het probleem wegwerken maar het probleem gebruiken als een nieuwe kans. Het is onze drijfveer om nieuwe mogelijkheden te zien, innovatief te zijn en continu te verbeteren.

Als klant heb jij geïnvesteerd in Payper. Als blijk van onze waardering investeren wij ook graag in jouw organisatie. Daarom nodigen we je uit voor een inspirerende bijeenkomst op 21 maart gericht op omdenken.

Programma

12.00 uur - 13.00 uur

Onvangst en lunch hier nog iets van tekst waar dit ergens is en wat voor lekker ze kunnen verwachten

13.00 uur - 13.15 uur

Edwin Schaap gaat je meenemen in de huidige ontwikkelingen binnen Payper en zal zijn visie delen over de toekomst van Payper.

13.15 uur - 14.30 uur

Theatraal programma over omdenken in communicatie. Lastige klant? Moeilijke collega? Hoera! Een Omdenkprogramma zet deelnemers aan tot een andere manier van denken en samenwerken. Van denken in problemen en beperkingen, naar denken in kansen en mogelijkheden.

14.30 uur - 15.30 uur

Kijkje in de keuken bij Van der Valk. Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen.

15.30 uur - 16.00 uur

Afsluiting met borrel op prachtige locatie enzo en voor de files naar huis

Locatie

Van der Valk
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

Aanmelden

Je bent van harte welkom om het seminar op donderdag 18 april bij te wonen bij Van der Valk International te Tiel. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.