PAYPER SEMINAR
TROUWEN MET JE MEDEWERKER?

Versla de krapte op de arbeidsmarkt!

We nodigen je graag uit op dinsdag 29 mei voor het seminar: Trouwen met je medewerker? om je te inspireren en tools te geven om talent te binden aan je organisatie. Ga je voor een lang gelukkig huwelijk of energieke LAT relatie?

Seminar: Trouwen met je medewerker? | dinsdag 29 mei | Direct aanmelden >>

Als we naar de arbeidsmarkt kijken dan staat het eerste kwartaal van 2018 in het teken van krapte en personeelstekort. Werkgevers moeten steeds meer uit de kast halen om personeel aan te trekken en te behouden. Een lastige klus! Het personeelstekort en het binden van werknemers vraagt om een creatieve en 'out of the box' benadering.

Het Seminar staat in het teken van boeien en binden van medewerkers. Zeg JA tegen je medewerker en ga de verbintenis aan zodat je samen met je medewerker kunt blijven groeien!

Programma
- 14.00 uur -
Ontvangst in persruimte Nacademy

- 14.30 uur -
Ben Verhagen en Erik Broeder (van Goals, the job challengers), nemen je mee op huwelijksreis en zullen zorgen voor de juiste tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt om medewerkers te boeien en binden.

- 16.15 uur -
Edwin Schaap gaat je meenemen in de huidige ontwikkelingen binnen Payper en zal zijn visie delen over de toekomst van Payper.

- 17.15 uur -
Tijdens de NAC Stadiontour krijg je onder leiding van een enthousiaste gids een unieke kijk achter de schermen. Waan je een echte NAC-speler wanneer je door de spelerstunnel loopt of neem een selfie in de kleedkamer van NAC.

- 17:45 -
Borrel & netwerkevent op het veld van NAC tijdens de Business Fair.

Aanmelden
Je bent van harte welkom om het seminar op dinsdag 29 mei bij te wonen in het Rat Verlegh Stadion. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Direct aanmelden >>


Michelle van den Heijkant

Susan Dirven

AANMELDEN


Wees er snel bij er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij zien je graag dinsdag 29 mei in het Rat Verlegh Stadion!