Contract verloning zzp'ers

Payper sluit contract voor verloning van ZZP transporteurs

BREDA – Payper Logistiek heeft een contract gesloten met Transole Benelux B.V. voor de verloning van zelfstandige transporteurs. Payper Logistiek ondersteunt Transole met het factureren van de klanten en uitbetaling van de zelfstandige transporteurs die als zzp-er werken. Payper zet hiermee wederom een grote stap in de zzp-markt. Er ligt bij bedrijven en instellingen steeds meer behoefte aan een nieuwe vorm van verlonen van zzp-ers, het ontlasten van de personeelsadministratie en het bieden van extra liquiditeit.

Over Transole en Payper
Transole is een logistieke Intermediair die internationaal actief is op het gebied van groupage transport voor Industriële organisaties. Het transport wordt veelvuldig uitbesteed aan zelfstandige transporteurs (ZZP’ers). Payper Logistiek is specialist in hrm dienstverlening en payrolling in de logistieke sector. Zowel vast personeel als de flexibele schil van logistieke bedrijven staan steeds vaker op “de payroll” van Payper Logistiek.

ZZP en Flexwet
Zeker met de Wet Flexibiliteit en Zekerheid (Flexwet) in aantocht wordt de wens van ondernemers steeds groter om naar structureel betere oplossingen te kijken. In de nieuwe Flexwet, die vanaf 1 juli ingaat, moet een werkgever een flexwerker na twee jaar in vaste dient nemen en is er een beperking met betrekking tot nul-urencontracten.

(op de foto: Leon Loijens (links, eigenaar Transole), Jos Faarts (midden, adviseur) en Eric Snoeren (Payper, CFO)

 

Deel dit bericht!