Payper HRM versterkt de organisatie met 8 nieuwe professionals

BREDA/AMSTERDAM – De flexibilisering van het arbeidspotentieel zet door. Payper HRM ziet bij nieuwe en bestaande klanten steeds meer behoefte aan “goed werkgeverschap” in flex en een efficiënt georganiseerd contractmanagement en verloningsproces. Dat is waar Payper HRM goed in is en ook volop in investeert. Dat vraagt om steeds meer collega’s met de juiste kwaliteiten.

Woensdag 1 april starten er 8 nieuwe professionals bij Payper HRM. Algemeen directeur Edwin Schaap hierover: “Onze focus ligt op de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat hebben we goed geborgd in onze bedrijfsprocessen en daar horen de juiste mensen bij. Daaraan besteden we veel aandacht en tijd binnen Payper. Onze HR adviseurs maken naar de klant het verschil in goed werkgeverschap, de zeer efficiënt georganiseerde backoffice maakt het verschil in kostprijs en oplossingsgerichtheid.

Mensen zijn in al deze processen de aller belangrijkste factor. En Payper werkt alleen met de beste mensen uit de flexbranche. Professionals die ieder op eigen wijze ervaring hebben opgebouwd bij de Big 4 uitzendorganisaties als Randstad of Tempo Team en passen bij de klantgerichte cultuur van Payper HRM.”

“Ik ben bijzonder enthousiast over de groei die we doormaken en vooral over het feit dat die groei ook terugslaat op de kwaliteit van de organisatie en dienstverlening. Onze intrinsieke kracht vertaalt zich terug in nieuwe klanten die bij ons passen en tevreden bestaande klanten. Natuurlijk zijn er ook in onze organisatie zaken die niet lekker lopen. In zo’n geval is het echt belangrijk om met de beste mensen te werken. Ze zijn stuk voor stuk oplossingsgericht”.

Woensdag beginnen bij Payper HRM de volgende nieuwe professionals:

Ingrid Lievens – Casemanager Verzuim (voorheen Achmea verzuim)
Suzanne van Melick
– Sales Coördinator (voorheen Facility Talents van Randstad)
Christel de Bie – Executive HR Assistant
(voorheen Management Assistent Regio Zuid-West Nederland bij Tempo Team)
Rens Evers – Bedrijfsjurist (voorheen Zomer Advocaten)
Elle Roovers – Operations Manager
(voorheen Senior Operationeel Manager HRflex Randstad Payroll Solutions)
Yvonne van Antwerpen – Medewerker debiteuren en klantacceptatie
Milou Geldhof – Backoffice medewerker
Nelly Clavijo – Midoffice medewerker

Payper, your people’s employer

Payper, your people’s employer biedt HRM diensten en HR solutions, zoals als bijvoorbeeld payrolling in branches als, industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Daarbij handelt Payper vanuit het principe van “goed werkgeverschap”. Tevens is Payper dé specialist in backoffice services voor zelfstandig uitzendbureaus.

Deel dit bericht!