De vaste waarde


in de publieke sector


Hoe zorgt u er als werkgever voor dat u altijd over het juiste aantal werknemers beschikt? In een arbeidsmarkt die schreeuwt om flexibiliteit, is dat vaak een hels karwei. Payrolling biedt uitkomst, maar is doorgaans een ver-van-mijn-bed-show voor werkgevers. In deze whitepayper maken we payrolling begrijpelijk en leggen we uit waarom flexibiliteit tegenwoordig noodzaak is voor ondernemingen, met name in de publieke sector.

Flexibiliteit voorop in de moderne arbeidsmarkt

 • Het whitepayper downloaden of een vraag stellen? Vul dan het contactformulier in.

Deze velden zijn verplicht *


‘Met Payper beschikken bedrijven over een volwaardige HR-partner, die verdergaat dan enkel payrolling.’


Een HR-partner die verdergaat

Het feit dat de arbeidsmarkt tegenwoordig om meer flexibiliteit vraagt, gaat hand in hand met een andere ontwikkeling: decentralisatie. Zeker in de publieke sector, waar bevoegdheden van overheden steeds minder centraal geregeld worden. Werkzaamheden worden verdeeld over meerdere vestigingen of gemeentes, wat vraagt om een flexibele inzet van personeel. Decentralisatie en flexibiliteit als oorzaak van een vernieuwde arbeidsmarkt.

Inspelen op deze vernieuwingen is voor werkgevers niet makkelijk. Payrolling is een efficiënte oplossing. U houdt de controle over werving en werkzaamheden van personeel, zonder administratieve lasten en minder financiële risico’s. Professioneel uitgevoerd en flexibel personeelsbeleid, zonder dat het de werkgever veel tijd en moeite kost.


Meer weten over wat payrolling is? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden van Payper zijn voor uw organisatie? Vul dan het contactformulier in en download de whitepaper.

Waarom Payper?


Referentie – Gemeente Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen is een partnerschap aangegaan met Payper om de flexibele schil optimaal in te richten. Wij ervaren de samenwerking met Payper als professioneel, behulpzaam en ontzorgend. Payper biedt, naast kennis van de gemeentelijke omgeving, deskundigheid en flexibiliteit. Sinds de komst van het nieuwe platform PayperOne is het nog eenvoudiger om zaken direct online te regelen. Wetend dat de zaken ‘achter de schermen’ snel en goed geregeld worden geef ik de zorg van onze flexmedewerkers met een gerust hart uit handen aan Payper.Marieke Rodenrijs - Senior P&O Adviseur Gemeente Vlaardingen
Payper ondersteunt de Gemeente Maassluis op het gebied van flexibele arbeid. Zij bieden uitstekende structurele oplossingen op het gebied van payroll en adviseren op strategisch HRM niveau. Met de komst van het nieuwe platform PayperOne kunnen wij volledig digitaal werken. De gebruiksvriendelijkheid is een echt pluspunt van het systeem.Shirley Nieuwenhuijs - HR adviseur Gemeente Maassluis.

 • Kostenefficiënt

  Door onze scherpe tarieven kunt u zelf ook scherp zijn. Geen onverwachte kosten. Payper neemt alle risico’s zoals ziekteverzuim over. Een hele zorg minder!

 • Inzicht en overzicht

  Payper is uw kennispartner op HR gebied. Onze kennis delen we graag met u. Onze HR professionals zijn voorbereid op al uw vragen. Met ons online platform heeft u altijd en overal inzicht in uw personeelsbestand.

 • Tijd is geld

  Tijd is kostbaar. Wij nemen de complete personeelszaken uit handen. Geen zorgen meer over lastige cao vragen. Payper ontzorgt zodat u meer tijd heeft voor uw klant. Geef uw klant de aandacht die hij verdient.

 • Flexibele schil

  Zonder zorgen personeel aannemen tijdens onverwachte drukte. Tot 5,5 jaar uw personeel flexibel inzetten. Payper optimaliseert uw flexibele werkschil.