Hoe payroll je tijd en zorgen bespaart.Payroll ontzorgt door het uit handen nemen van de personele administratie, andere HR-taken en werkgeversrisico's.

Ontvang meer informatie

Hoe payroll je tijd en zorgen bespaart.Payroll ontzorgt door het uit handen nemen van de personele administratie, andere HR-taken en werkgeversrisico's.

Ontvang meer informatie

Wat levert Payroll op?

Een goede personele bezetting is doorslaggevend voor het succes van elke organisatie. Maar het kan ook kopzorgen geven. HR-taken en wetgeving worden complexer en de lat van goed werkgeverschap ligt steeds hoger. Het aantal organisaties dat personeelszaken uitbesteedt, neemt dan ook snel toe. Zij kiezen voor meer focus, continuïteit en flexibiliteit en besparen zo tijd en zorgen.


 • Kosten- en tijdsbesparing

  Payroll neemt de personeelsadministratie en andere HR-taken van je over. Dit bespaart uren die je kunt besteden aan je core business en het aansturen van je medewerkers. Je betaalt hiervoor een vergoeding maar het kan tegelijkertijd een besparing opleveren. Je betaalt namelijk alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

 • Continuïteit én flexibiliteit

  Payroll bied je flexibiliteit. Niet in de vorm van een flexibel contract maar dankzij onze dienstverlening. Zo behoudt je de gewenste flexibiliteit terwijl je medewerker geniet van meer zekerheidheid.

 • Verlengstuk van je organisatie

  Payper is eigenlijk een externe afdeling personeelszaken. Medewerkers kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld loonstrook, contract of jaaropgave direct terecht bij ons.


 • Beperken van de werkgeversrisico’s

  Met payroll van Payper geef je het juridisch werkgeverschap en daarmee vrijwel alle werkgeversrisico’s uit handen. Dat biedt meer rust en zekerheid. Je kunt ook financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uitsluiten.

 • Altijd actueel HR beleid

  Door over te stappen op payroll kun je een beroep doen op een professionele partner die gespecialiseerd is in personeelsvraagstukken en werkt volgens de meest actuele cao en wet- en regelgeving. Hier hoef jij je dus niet meer in te verdiepen.

 • Zekerheid voor je werknemers

  Met payroll bied je jouw werknemers de zekerheid van goed werkgeverschap: Het salaris wordt op een vaste dag uitbetaald. De medewerker werkt altijd onder de juiste cao. De pensioenopbouw en verzekeringen zijn correct geregeld. Bij ziekte of verlof wordt conform de wet- en regelgeving doorbetaald

"Wetend dat de zaken ‘achter de schermen’ snel en goed geregeld worden geef ik de zorg van onze flexmedewerkers met een gerust hart uit handen aan Payper."

- Marieke Rodenrijs - Senior P&O Adviseur Gemeente Vlaardingen

Image

Meer informatie over Payroll?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Flexibiliteit zonder risico
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Toegang tot ons systeem PayperOne
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

Payper introduceert:
Het Nieuwe Payroll

Een betere versie van een bewezen formule.

Het nieuwe payroll staat voor zekerheid zonder verlies van flexibiliteit. Dit geldt voor zowel werknemers als werkgevers. Het nieuwe payrollen sluit perfect aan bij de huidige krappe arbeidsmarkt en onze toekomstvisie.

Meer info over Het Nieuwe Payroll

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll