Payroll administratie uit handen geven?


Krijg weer tijd en ruimte voor je core business. Dan zorgen wij goed voor jouw payroll administratie en medewerkers.
Ontvang meer informatie
 

Payroll administratie uitbesteden

Personeel wordt vaak gezien als het belangrijkste kapitaal binnen een bedrijf. Veel bedrijven besteden veel tijd aan het bijhouden van de payroll administratie en het betalen van het salaris. Begrijpelijk want tijdig en correct betalen is van groot belang voor een gezonde onderneming en tevreden medewerkers. Toch eist de payroll admininstratie, zaken regelen met je accountant en het UWV veel van je tijd. Deze tijd besteed je liever aan je bedrijfsvoering. Je kunt daarom besluiten om je salaris,- en payrolladministratie uit te besteden bij Payper. Naast de administratie nemen we ook het juridisch werkgeverschap en daarmee al je werkgeversrisico’s uit handen door het toepassen van de payroll constructie.

Alle payroll administratie in PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

 • Complete administratie digitaal

  Je gehele personeelsadministratie wordt digitaal ondergebracht in ons payroll platform PayperOne. Van het aanmaken en ondertekenen van het arbeidscontract tot het invoeren en verwerken van de gewerkte uren, allemaal simpel en in de cloud.

 • Correct contractbeheer

  Geen zorgen meer over het tijdig aanzeggen van contracten. Dankzij PayperOne wordt je tijdig op de hoogte gebracht van einddata van contracten.

 • Goed werkgeverschap

  Correct en tijdig betalen van het salaris levert tevreden medewerkers op. Tevreden medewerkers levert weer tevreden klanten op. Door het uitbesteden van je administratie en werkgeverschap aan een gecertificeerde partner draag je het Goed Werkgeverschap uit.

 • Een integraal systeem

  Zowel jij als je medewerkers hebben toegang tot PayperOne. Je medewerker geniet hierdoor van inzicht in zijn loonstrook en kan mutaties doorvoeren. Jij hebt nog maar 1 systeem nodig voor al je HR activiteiten.

"Wetend dat de zaken ‘achter de schermen’ snel en goed geregeld worden geef ik de zorg van onze flexmedewerkers met een gerust hart uit handen aan Payper."

- Marieke Rodenrijs - Senior P&O Adviseur Gemeente Vlaardingen

Image

Meer informatie over Payroll en Personeelsadministratie?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll en personeelsadministratie. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll