Op zoek naar een payroll partner in Breda?


Ontvang meer informatie
 

Payper, de payroll-dienstverlener uit Breda

Ben je als bredase ondernemer op zoek naar een payroll partner? Payper is de grootste payroll-dienstverlener uit Breda waar wekelijks duizenden MKB-werknemers in heel Nederland erop vertrouwen dat ze via Payper hun salaris ontvangen. Payper zit diepgeworteld in ‘de parel van het Zuiden’ en is trots op Breda. We hebben een nationale dekking maar voelen ons nog zeer lokaal verbonden met Breda. Wij kennen de lokale ondernemer en dragen graag een steentje bij aan de maatschappelijke ontwikkeling van deze mooie stad.

De dienstverlening van Payper

Medewerkers bepalen de kwaliteit van een organisatie en zijn vaak het kostbaarste asset. Momenteel gaan de ontwikkelingen razendsnel en is flexibiliteit noodzaak. Payper helpt met het optimaal inrichten van de flexibele werk schil met behulp van de payroll constructie. Wij hechten waarde aan een goede verstandhouding en transparantie. Op basis van de koers die je vaart en jouw stip aan de horizon nemen we je personeelszaken uit handen en dragen bij aan goed werkgeverschap. Door te focussen op automatisering, operational excellence, kennisvergaring en -deling helpen wij jou en jouw organisatie te groeien. Zo kun jij je focussen op jouw core business en samen met je werknemers het beste uit jouw organisatie halen. Dat doen we vanuit Breda inmiddels al ruim 15 jaar met succes.

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

 • Kosten- en tijdsbesparing

  Payroll neemt de personeelsadministratie en andere HR-taken van je over. Dit bespaart uren die je kunt besteden aan je core business en het aansturen van je medewerkers. Je betaalt hiervoor een vergoeding maar het kan tegelijkertijd een besparing opleveren. Je betaalt namelijk alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

 • Continuïteit én flexibiliteit

  Payroll bied je flexibele contractvormen. Wanneer je zelf medewerkers in dienst neemt, kun je hen maximaal 3 contracten voor een periode van 2 jaar aanbieden. Payroll biedt meer continuïteit; je kunt medewerkers tot 5½ jaar flexibel inzetten.

 • Verlengstuk van je organisatie

  Je payroll partner is eigenlijk een externe afdeling personeelszaken. Medewerkers kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld loonstrook, contract of jaaropgave direct terecht bij de payroll partner.

 • Beperken van de werkgeversrisico’s

  Met een betrouwbare payroll partner geef je het juridisch werkgeverschap en daarmee vrijwel alle werkgeversrisico’s uit handen. Dat biedt meer rust en zekerheid. Je kunt ook financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uitsluiten. Als een medewerker niet werkt, hoef jij ook niets te betalen terwijl je medewerker gewoon zijn of haar salaris krijgt.

 • Altijd actueel HR beleid

  Door over te stappen op payroll kun je een beroep doen op een professionele partner die gespecialiseerd is in personeelsvraagstukken en werkt volgens de meest actuele cao en wet- en regelgeving. Hier hoef jij je dus niet meer in te verdiepen.

 • Zekerheid voor je werknemers

  Met payroll bied je jouw werknemers de zekerheid van goed werkgeverschap: Het salaris wordt op een vaste dag uitbetaald. De medewerker werkt altijd onder de juiste cao. De pensioenopbouw en verzekeringen zijn correct geregeld. Bij ziekte of verlof wordt conform de wet- en regelgeving doorbetaald

"Wetend dat de zaken ‘achter de schermen’ snel en goed geregeld worden geef ik de zorg van onze flexmedewerkers met een gerust hart uit handen aan Payper."

- Marieke Rodenrijs - Senior P&O Adviseur Gemeente Vlaardingen

Image

Meer informatie over Payroll in Breda?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan