Payroll voor het MKB


Payroll is een ideale oplossing voor ondernemers in het MKB die liever bezig zijn met ondernemen dan met de personeelsadministratie.
Ontvang meer informatie
 

Tijd om te ondernemen

Goed werkgeverschap kost tijd en je personeel is je belangrijkste kapitaal. Dat verdient zeker je aandacht als MKB ondernemer, maar het moet niet al je tijd opslurpen. Je kunt er daarom voor kiezen om je personeelszaken uit te besteden bij een payroll organisatie. Door het uit handen geven van de personeelsadministratie en werkgeversrisico’s krijg je als ondernemer weer tijd om te ondernemen. Naast tijd levert het je veel rust op omdat je de zekerheid hebt dat alles omtrent je personeel gewoon goed geregeld is.

 • Kosten- en tijdsbesparing

  Payroll neemt de personeelsadministratie en andere HR-taken van je over. Dit bespaart uren die je kunt besteden aan je core business en het aansturen van je medewerkers. Je betaalt hiervoor een vergoeding maar het kan tegelijkertijd een besparing opleveren. Je betaalt namelijk alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

 • Continuïteit én flexibiliteit

  Payroll bied je flexibele contractvormen. Wanneer je zelf medewerkers in dienst neemt, kun je hen maximaal 3 contracten voor een periode van 2 jaar aanbieden. Payroll biedt meer continuïteit; je kunt medewerkers tot 5½ jaar flexibel inzetten.

 • Verlengstuk van je organisatie

  Je payroll partner is eigenlijk een externe afdeling personeelszaken. Medewerkers kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld loonstrook, contract of jaaropgave direct terecht bij de payroll partner.

 • Beperken van de werkgeversrisico’s

  Met een betrouwbare payroll partner geef je het juridisch werkgeverschap en daarmee vrijwel alle werkgeversrisico’s uit handen. Dat biedt meer rust en zekerheid. Je kunt ook financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uitsluiten. Als een medewerker niet werkt, hoef jij ook niets te betalen terwijl je medewerker gewoon zijn of haar salaris krijgt.

 • Altijd actueel HR beleid

  Door over te stappen op payroll kun je een beroep doen op een professionele partner die gespecialiseerd is in personeelsvraagstukken en werkt volgens de meest actuele cao en wet- en regelgeving. Hier hoef jij je dus niet meer in te verdiepen.

 • Zekerheid voor je werknemers

  Met payroll bied je jouw werknemers de zekerheid van goed werkgeverschap: Het salaris wordt op een vaste dag uitbetaald. De medewerker werkt altijd onder de juiste cao. De pensioenopbouw en verzekeringen zijn correct geregeld. Bij ziekte of verlof wordt conform de wet- en regelgeving doorbetaald

"Wetend dat de zaken ‘achter de schermen’ snel en goed geregeld worden geef ik de zorg van onze flexmedewerkers met een gerust hart uit handen aan Payper."

- Marieke Rodenrijs - Senior P&O Adviseur Gemeente Vlaardingen

Image

Meer informatie over payroll in het MKB?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll