HOE Online PAYROLL JE TIJD EN ZORGEN BESPAART


De complete personeel- en salarisadministratie online en op ieder moment inzichtelijk.
Ontvang meer informatie
 

Online Payroll volledig gedigitaliseerd

Het werkgeverschap vraagt best wat van ondernemers. Naast voldoende kennis van de wet- en regelgeving eist de personeelsadministratie ook enorm veel tijd. Als werkgever wil je dat alles omtrent de personeelszaken goed geregeld is. Het moet echter niet ten koste gaan van je waardevolle tijd. Met gemak en inzicht in het achterhoofd heeft Payper een eigen online payroll platform ontwikkeld waar eenvoud en efficiency voorop staan. Alle processen zijn compleet gedigitaliseerd; van het aanmaken en ondertekenen van het arbeidscontract, tot het verwerken van de gewerkte uren. Als ondernemer wordt je ontzorgt. Je hebt de zekerheid dat alles omtrent de personeelszaken goed geregeld is. De tijd die je overhoud kun je weer besteden aan jouw passie: ondernemen.

De online payroll tool: PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het online payroll platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

 • Alles in de cloud

  Via ieder device en op ieder gewenst moment heb je online toegang tot je personeelszaken. Zo behoudt je als werkgever de complete controle over jouw onderneming.

 • Tijdwinst

  Vele tijdsintensieve handelingen zijn met PayperOne te doen met een paar muisklikken, zoals het aanmaken en versturen van een arbeidsovereenkomst. Dit levert naast een fijne gebruikerservaring tevens kostbare tijd op.

 • 24/7 Inzicht

  Het hebben van alle data binnen één systeem biedt veel inzichtelijkheid. We hebben PayperOne zo ingericht dat je altijd een goed overzicht hebt van alle processen

 • Klaar met de papieren rompslomp

  We hebben het complete payroll proces gedigitaliseerd. Met compleet gedigitaliseerd bedoelen we dat we echt alle processen digitaal hebben gemaakt, tot aan de handtekening op het contract toe. Geen gedoe meer met briefjes of contracten zonder handtekening maar de zekerheid dat je administratie op orde is.

"Wetend dat de zaken ‘achter de schermen’ snel en goed geregeld worden geef ik de zorg van onze flexmedewerkers met een gerust hart uit handen aan Payper."

- Marieke Rodenrijs - Senior P&O Adviseur Gemeente Vlaardingen

Image

Meer informatie over Online Payroll?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over online payroll. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll