Payper hoofdkantoor

“In het nieuwe jaar rendement en waarde toevoegen aan onze dienstverlening”

BREDA – Payper HRM gaat een jaar tegemoet waarin vooral wordt ingezet op rendement. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de interne organisatie, er zijn nieuwe professionals aangenomen om het groeiend aantal klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De gestage omzetgroei in 2015 van EUR 36 mio naar EUR 59,5 mio (65%) en een verdere groei naar een omzet van EUR 100 mio in 2017 vraagt om een stevige bedrijfseconomische focus.

“In het komende jaar zal de entree tot de financiële markt worden gemaakt, waarbij we investeerders rendementen moeten laten zien. Daar hebben we de afgelopen maanden sterk op geanticipeerd. Vandaar dat er na een jaar van investeren in kwaliteit er nu een jaar aankomt waar we vooral focussen op rendement.

Het nog efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen door verdergaand te automatiseren, het verder verstevigen van het salesapparaat en doorlopend aandacht voor de klanttevredenheid maken deel uit van onze plannen voor het komende jaar.”, aldus financieel directeur Eric Snoeren.

Algemeen directeur Edwin Schaap: “Daarnaast staan de markt volop veranderingen te wachten. Met een minister die vooral inzet op een kwalitatieve verbetering van de uitzend- en payrollmarkt en nog zoekend is naar het juiste model, is er onrust in de markt. Dat betekent dat ook aan de klantzijde weleens onrust ontstaat. Daar investeren we als Payper HRM stevig in om duidelijkheid te creëren of te houden. Ook in het komende jaar staan er weer diverse seminars en een roadshow op het programma.

In 2016 willen we ook nog meer toegevoegde waarde creëren op onze dienstverlening door nog breder te gaan kijken naar de behoefte van onze klanten. We gaan ze steeds breder ondersteunen bij het aanbieden van diensten.”

Deel dit bericht!